Koln – Freiburg ponturi pariuri 09.05.2021

Pronosticuri Koln vs Freiburg

Cu un moral foarte bun, „tapii” vor cauta sa obtina un nou succes, succes ce i-ar putea ajuta sa iasa din zona rosie. In acest weekend, Koln o va intalni pe Freiburg, meciul urmand a se juca duminica, pe RheinEnergieStadion, incepand cu ora 14:30.

Pronosticuri Koln vs Freiburg

Koln.

Vine dupa doua victorii extrem de importante. In etapa precedenta s-a impus cu 2-3 pe terenul celor de la Augsburg. Ondrej Duda a reusit o dubla, celalalt gol fiind inscris de Florian Kainz.

Jannes Horn a suferit o accidentare in partida cu Augsburg si ar putea lipsi in acest meci. Insa, este si o veste buna pentru tehnicianul Friedhelm Funkel; acesta il poate folosi din nou pe Kingsley Ehizibue, fundasul olandez fiind suspendat in etapa trecuta pentru cumul de cartonase galbene.

Sebastian Andersson a condus atacul si s-ar putea intampla la fel si de aceasta data.

Freiburg.

Esecul cu Hertha Berlin de la mijlocul saptamanii a fost o noua dovada a faptului ca formatia pregatita de Christian Streich se descurca mult mai bine pe propriul teren decat in deplasare.

Revenit dupa suspendare, Baptiste Santamaria s-a aflat in primul 11 si cred ca se va intampla la fel si in acest meci.

Chiar si asa, e foarte probabil sa apara unele modificari la nivelul primului 11 fata de partida de joi. Una dintre aceste modificari ar putea aparea in ofensiva, acolo unde Vincenzo Grifo are sanse mari sa inceapa partida inca din primul minut.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Koln (4-1-4-1): Timo Horn – Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach – Skhiri – Wolf, Duda, Hector, Kainz – Andersson.

Freiburg (3-4-3): Muller – Lienhart, Heintz, Gulde – Schmid, Santamaria, Haberer, Gunter – Sallai, Demirovic, Grifo.

Absenti.

  • Koln: Thielmann, Jannes Horn, Jakobs.
  • Freiburg: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 7 intalniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri.
  • Koln a inscris minimum 3 goluri in fiecare din precedentele 3 jocuri directe disputate pe RheinEnergieStadion. La predictii pariuri pe goluri, se da cota 3.84 pentru ca echipa gazda sa marcheze din nou peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Koln – Freiburg – ionel_iulian94.

Tinand cont de situatia din clasament a celor doua formatii, ma astept ca „tapii” sa aiba o prestatie buna si sa scoata un rezultat pozitiv. Astfel, pariul meu de la aceasta confruntare este DNB 1, pronostic cotat cu 1.52 la Superbet. Citeste si articolul Cod Bonus Superbet pentru a afla cum poti lua bonusul la inregistrare.

Si forma de moment m-a determinat sa merg pe mana gazdelor; Koln vine dupa 2 succese consecutive, pe cand formatia vizitatoare se „lauda” cu doar 1 succes obtinut in ultimele 5 runde (in precedentul joc a pierdut cu 3-0).

Mai mult decat atat, „tapii” au de luat o revansa dupa esecul umilitor suferit in turul campionatului.

Pronostic Koln – Freiburg & Cota: DNB 1 – 1.52