Pont Kontaveit – Ruse – WTA Sydney – 12.01.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 39%
Castigate: 11/28
Unitati: -807

Adversar extrem de dificil pentru Gabriela Ruse în optimile de finală de la Sydney: Anett Kontaveit, favorita cu numărul 4 a competiției. În direct pe unul din canalele DigiSport, conaționala noastră se va lupta pentru un loc în sferturi, care i-ar asigura un cec în valoare de 18,600 dolari și 100 puncte WTA.

ruse ponturi tenis

Anett Kontaveit

După participarea de la finalul anului precedent la Masters Cup, unde a pierdut finala, Kontaveit a venit la Sydney pentru prima sa competiție din acest an.

Zhang n-a avut nicio șansă în fața jucătoarei din Estonia, aceasta din urmă impunându-se cu un dublu 6-3.

Anett vine după un an 2021 de senzație, în care a bifat cel mai bun loc din carieră (7 WTA) și un număr record de 4 turnee câștigate.

Gabriela Ruse

La fel ca și adversara de la Sydney, Ruse ne-a oferit și ea cel mai bun sezon din carieră, ajungând de la o tenismenă destul de necunoscută până pe locul 82 WTA.

Conaționala noastră a fost nevoită să joace în calificări la Sydney, unde Osborne și Ferro n-au câștigat set în fața ei, în timp ce în primul tur Gabriela a trecut în 3 seturi de Frech, 6-2, 3-6, 6-4.

Nu este prima competiție la care românca ia parte în acest sezon, după ce la Melbourne Summer Set 1 a fost eliminată de Halep în faza optimilor de finală.

Întâlniri directe

Așa cum era de așteptat, Anett și Gabi nu s-au mai înfruntat până acum, astfel că vom vedea cine se va impune în premieră.

Pronostic Kontaveit – Ruse

Bookmakerii anticipează un duel foarte dezechilibrat, însă eu cred că Ruse are șansa ei.

Chiar dacă nu se va impune, sunt de părere că Gabriela va începe foarte bine meciul și va câștiga cel puțin 3 game-uri în primul set.

Kontaveit a pierdut 3 game-uri în prima parte a întâlnirii cu Zhang, astfel că n-o văd să forțeze mai mult de-atât.

Românca are avantajul de a fi jucat deja 3 meciuri la Sydney, comparativ cu unul singur al adversarei sale și de fiecare dată s-a impus în primul set și a câștigat și meciul.

Dacă ne uităm la înfrângerile din sezonul trecut de pe hard outdoor, conaționala noastră a obținut minim 3 game-uri în primul set al întâlnirilor cu Svitolina, Cornet și Vondrousova.

Pronostic: Peste 2.5 game-uri în primul set – Ruse, cota 1.52!

Leave a Comment: