Kosovo – Georgia ponturi pariuri 12.10.2021

kosovo georgia ponturi pariuri

Ultimele 2 clasate ale grupei B din Calificarile pentru Campionatul Mondial, Kosovo si Georgia, se intalnesc marti in meci direct. Meciul va avea loc la Pristina, pe Stadiumi Fadil Vokrri, cu incepere de la ora 21:45. In partida din tur, reprezentativa din Kosovo s-a impus la limita, cu 0-1; reusesc kosovarii sa castige si acest joc? Vezi in continuare care este propunerea mea de la aceasta disputa!

kosovo georgia ponturi pariuri

Kosovo.

Dupa cele 6 runde pe care le-a jucat a acumulat un total de 4 puncte – pozitia a 4-a (1 succes, 1 egal si 4 infrangeri). Are marcate doar 3 goluri si incasate nu mai putin de 12 goluri (cea mai slaba defensiva a grupei).

In runda precedenta a pierdut la Suedia cu 3-0. Este al 3-lea meci consecutiv in care incaseaza cel putin 1 gol. In ciuda esecului cu reprezentativa Suediei, sunt sanse mari ca sa nu apara modificari importante in primul 11.

Georgia.

Traverseaza o perioada extrem de slaba, pierzand fiecare din ultimele 5 meciuri jucate (oficiale + amicale). In aceste ultime 5 infrangeri a incasat nu mai putin de 14 goluri (o medie de aproape 3 goluri primite/meci) si a inscris doar 1 gol.

In ceea ce priveste situatia din aceste preliminarii, are 1 singur punct obtinut dupa cele 6 partide disputate (bilantul complet: 0 victorii, 1 rezultat de egalitate si 5 infrangeri). Are cel mai slab atac al grupei (doar 2 goluri inscrise) si a 2-a cea mai slaba defensiva (11 goluri incasate).

Kashia si Chabradze sunt din nou disponibili dupa ce in meciul cu Grecia au fost suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Kosovo (4-4-2): Muric – Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Hadergjonaj – Bytyqi, Loshaj, Dresevic, Rashani – Rashica, Muriqi.

Georgia (4-2-3-1): Mamardashvili – Kakabadze, Khocholava, Dvali, Giorbelidze – Kankava, Aburjania – Lobjanidze, Chakvetadze, Kvaratskhelia – Mikautadze.

Absenti.

  • Kosovo: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul cu Suedia.
  • Georgia: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul cu Grecia.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit o singura data, in meciul tur; Kosovo s-a impus cu 0-1. La un nou succes al kosovarilor cu acelasi scor, se da cota 5.00 la Maxbet pariuri.

Ponturi pariuri Kosovo – Georgia – ionel_iulian94.

Sunt de parere ca nationala din Kosovo va castiga si aceasta disputa directa si, de aceea, recomandarea mea este 1 solist.

Din categoria pronosticuri preliminarii Cupa Mondiala, predictia 1 solist este cotata cu 2.27 la Maxbet.

Kosovo are un plus valoare fata de Georgia, in tabara nationalei gazde gasindu-se jucatori care evolueaza in campionate de top ale Europei, precum Rashica (Norwich), Muriqi (Lazio) sau Rrahmani (Napoli).

Georgia este intr-o forma foarte slaba, nationala vizitatoare pierzand fiecare din ultimele 5 meciuri pe care le-a disputat. Mai mult decat atat, consider ca este important de precizat faptul ca s-a prezentat lamentabil in defensiva in aceste 5 infrangeri, incasand in total nu mai putin de 14 goluri.

Pronostic Kosovo – Georgia & Cota: 1 – 2.27