Kosovo – Malta ponturi pariuri 04.06.2021

kosovo malta ponturi pariuri

Vineri continua seria amicalelor desfasurate in aceasta perioada, echipele dorind sa testeze cat mai multi jucatori pe care sa se bazeze, ulterior, in preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, 2022. Kosovo – Malta este un duel dezechilibrat la prima vedere, insa Malta nu mai este echipa de acum cativa ani si poate deveni incomoda uneori.

kosovo malta ponturi pariuri

Initial Kosovo avea programat un duel cu Kazahstan, dar cum amicalul cu acestia a cazut, Kosovo s-a reorientat repede si a gasit drept adversar pe Malta. Partida va incepe vineri de la orele 19:00 pe teren neutru, la Klagenfurt, in Austria, si va fi arbitrata de C. Jager. Voi juca acest meci la Betano , una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania.

Kosovo.

Se afla intr-un progres de la meci la meci. A terminat grupa de calificare pentru EURO pe locul 3, dupa Anglia si Cehia, devansand, insa, Bulgaria si Muntenegru. S-a remarcat in aceste preliminarii printr-un meci spectaculos, jucat in Anglia, dar pierdut cu 5-3. De asemenea, a invins acasa Cehia, echipa calificata la turneul final.

A invins marti, intr-un alt amical, formatia din San Marino, cu 4-1. In preliminariile mondialului de anul viitor nu a debutat bine, insa a avut adversari pe masura, fiind invinsa acasa de Suedia si in deplasare de Spania, incasand, de fiecare data, cate 3 goluri.

In Nations League a a terminat a treia, intr-o grupa cu Slovenia, Grecia si Moldova.

Malta.

Este una dintre codasele zonei europene, fara victorie de 3 partide. A uimit, insa, lumea fotbalului anul acesta cand, in preliminariile mondialului a reusit un egal, 2-2, in deplasare la Slovacia. A fost, insa, invinsa si de Rusia si de Croatia.

In preliminariile pentru EURO a fost in grupa cu Romania, terminand ultima, dar reusind o victorie impotriva celor din Insulele Feroe. Golaverajul a fost insa dezastruos, Malta avand doar 3 goluri marccate si 27 primite.

De asemenea, in Nations League a fost a doua, dupa Insulele Feroe, depasind Letonia si Andorra, pierzand un singur meci, cu Feroe in deplasare, 2-3.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Kosovo: Ujkani – Aliti, Dresevic, Vojvoda – Kololli, Kreyezu, Halimi, Hadergjonaj – Celina – Muriqi, Rashica.

Malta: Bonello – Borg, Pepe, Shaw – Camenzuli, Kristensen, Guillaumier, Mbong – Teuma, Pisani – Satariano.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit de doua ori, in 2018, in Nations League, de fiecare data castigand Kosovo, cu 3-1 acasa si cu 5-0 in deplasare.

Ponturi pariuri Kosovo – Malta- zamy_bz

Kosovo este o echipa mai buna decat Malta si a avut parte, in ultimul timp, de adversari mai puternici. A reusit victorii importante in preliminarii, impotriva Cehiei sau Bulgariei si s-au duelat cu englezii in deplasare de la egal la egal. De cealalta parte, Malta mai are uneori cate o iesire spectaculoasa, printr-un rezultat surprinzator.

Cred ca cei din Kosovo se vor impune la final si cota pentru victorie a kosovarilor este destul de buna. Insa si mai buna este o cota de peste 1.5 goluri a celor din Kosovo, iar in duelurile directe, care nu s-au desfasurat cu prea mult timp in urma, acestia au reusit sa le marcheze Maltei macar 3 goluri. Daca te intereseaza cum imi fac cont la betano, viziteaza articolul de aici.

Pronostic Kosovo – Malta: Kosovo marcheaza peste 1.5 goluri in meci – 1.55.