Pont Kostyuk – Begu – WTA Tenerife – 18.10.2021

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 56%
Castigate: 27/48
Unitati: 0

Prima ediție a turneului WTA de la Tenerife, desfășurat pe hard outdoor, o aduce la start și pe conaționala noastră, Irina Begu. Aceasta o va înfrunta pe Marta Kostyuk, într-un duel pentru obținerea calificării în faza optimilor de finală. Cea care se va impune va fi recompensată cu un cec în valoare de 3,600 dolari și 30 puncte WTA.

pronosticuri pariuri marta kostyuk vs irina begu

Marta Kostyuk

Eliminată la Indian Wells de o altă româncă, de Halep, Kostyuk joacă la Tenerife cu gândul de a-și reveni după forma slabă din ultima perioadă.

Aceasta a câștigat un singur duel din ultimele 5 disputate, iar în acest an pe hard outdoor a obținut același număr de victorii cu cel al înfrângerilor (8-8).

În vârstă de doar 19 ani, Kostyuk începuse bine anul, cu semifinală la Abu Dhabi și Istanbul (zgură), însă ușor-ușor a slăbit ritmul și n-a mai fost la fel de constantă.

Irina Begu

După cele 2 victorii neașteptate în minimul de seturi de la Indian Wells, Irina a fost în cele din urmă eliminată de Shelby Rogers, într-o manieră categorică.

Cu cele 2 partide câștigate, Begu a ajuns la cota 14 meciuri câștigate în acest an pe hard outdoor dintr-un total de 22 disputate.

Fostă ocupantă a locului 22 în clasamentul WTA, românca a bifat în acest an și o finală pe această suprafață, cea pierdută la Cleveland.

Întâlniri directe

Anul trecut, în turneul ITF de la Cairo, cele 2 jucătoare s-au înfruntat pentru prima dată.

Atunci, Begu a reușit să întoarcă partida în favoarea ei, impunându-se cu 2-6, 6-1, 7-5.

Pronostic Kostyuk – Begu

Cu toate că este considerată drept outsideră de casele de pariuri, eu cred că Irina va începe foarte bine acest meci.

Am ales să mizez pe minim 5 game-uri câștigate de aceasta în prima parte a întâlnirii fiindcă Begu este genul de jucătoare care începe excelent partidele.

De partea cealaltă, Kostyuk nu se regăsește, astfel că n-o văd suficient de bine intrată în ritm astfel încât să o domine clar pe Irina încă din primele game-uri.

Cu moralul la cote ridicate după ce a jucat prima sa finală după o perioadă lungă de timp și totodată după un tur 3 la Indian Wells, consider că românca poate să producă surpriza.

Nu este exclus să avem parte chiar de „prelungiri” în primul set, unde indiferent cine se va impune, pronosticul va fi unul câștigător.

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5