Krasnodar – PAOK ponturi pariuri 22.09.2020

Un duel foarte interesant se anunta marti seara intre Krasnodar si POAK Salonic, cele doua echipe se vor infrunta in mansa tur a play-off-ului Champions League. Grecii sunt pentru a 3-a oara in aceasta faza a competitiei, in timp ce gazdele sunt la a doua prezenta. Daca nu stii ce anume sa pariezi la acest meci iti recomand un pont cu o cota de 1.61 oferit de Betano la piata de goluri.

Krasnodar - PAOK ponturi pariuri 22092020

Krasnodar.

Este pentru a doua oara cand ajunge in ultimul act al acestei competitii inainte de grupe, anul trecut a fost eliminata de Olympiakos Pireu, asta dupa in turul precedent trecuse de Porto.

Forma sportiva ar trebui sa fie la cote bune pentru elevii lui Musaev Murad, au disputat deja 8 partide in Rusia Premier League unde ocupa locul 5 cu 14 puncte, la 3 distanta de prima pozitie detinuta de Zenit.

Moralul de asemenea este la cote maxime, in ultimul meci din campionat s-a impus cu scorul de 7-2 in fata celor de la Khimki. a fost a 4-a victorie stagionala.

Atacantul suedez Marcus Berg sosit vara aceasta si-a intrat deja serios in rol si a marcat 4 goluri in 7 partide, de asemenea compatriotul sau din ofensiva, Viktor Claesson, a inscris de doua ori si oferit doua pase decisive in victoria cu Khimki.

PAOK Salonic.

Vine cu un moral foarte bun dupa ce in primele doua tururi a trecut de doua echipe redutabile pentru aceasta faza a competitiei: Benfica Lisabona si Besiktas.

Va fi a 3-a sa incercare de a patrunde in grupele Champions League, in celelalte doua Schalke 04 si Benfica Lisabona s-au dovedit mult mai puternice.

Se poate spune ca este o veritabila specialista a remizelor in Liga Campionilor, in ultimele 8 meciuri jucate are 6 rezultate de egalitate contabilizate.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Krasnodar (4-3-3): Safonov – Petrov, Martynovich, da Silva, Ramirez – Olsson, Vilhena, Cabella – Claesson, Berg, Wanderson

 

PAOK (3-4-3:  Zivkovic – Ingason, Varela, Michailidis – Giannoulis, El Kaddouri, Schwab, Crespo – Pelkas, Akpom, Tzolis.

 

Vezi toate cotele pentru Krasnodar – PAOK !

Absenti.

  • Krasnodar: nu sunt.
  • PAOK: nu sunt.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au infruntat in anul 2015 in Europa League, Krasnodar s-a impus pe teren propriu, iar in Grecia meciul s-a terminat la egalitate.

Ponturi Champions League: Maccabi Tel Aviv – Salzburg: cota 1.78

Ponturi pariuri Krasnodar -PAOK – Lily84.

Ma astep la un meci echilibrat, dar nu lipsit de goluri se vor intalni totusi doua echipe care abordeaza un fotbal ofensiv.

Krasnodar este nevoita sa forteze in ofensiva, un eventual gol incasat ar complica extrem de mult ecuatia calificarii in retur.

De cealalta parte PAOK este convinsa de faptul ca un 1-1 ii este mult mai folositor si avantajos decat un 0-0, are forta de a inscrie in Rusia.

Pronostic Krasnodar – PAOK : Interval total goluri >> 2-4>> – 1.61