Pont Krejcikova – Cristian – WTA Sydney – 12.01.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 39%
Castigate: 11/28
Unitati: -807

Adversară extrem de puternică pentru Jacquline Cristian în optimile de finală de la Sydney, unde o va avea în față pe Barbora Krejcikova, cea de-a treia favorită a turneului. Conaționala noastră ne-a demonstrat că într-o zi bună poate să țină piept oricărei jucătoare, astfel că îi ținem pumnii strânși pentru această dispută.

Ponturi pariuri hon vs cristian

Barbora Krejcikova

Câștigătoarea de la Roland Garros din 2021 debutează în acest an la Sydney, după ce în săptămâna precedentă n-a luat parte la niciun turneu.

Cehoaica vine după un turneu de excepție, în care a obținut nu mai puțin de 45 victorii, dintre care 27 pe hard.

Fiind una din favorite la câștigarea Australian Open, merită să vedem cât de departe va ajunge la turneul premergător acestui Grand Slam.

Jacqueline Cristian

Comparativ cu oponenta sa, Jacqueline a mai luat parte la un turneu în Australia, Melbourne Summer Set 1, unde însă a pierdut din prima rundă, contra lui Kaia Kanepi.

După ce a ratat o minge de meci la acea partidă, Cristian a trecut peste acel impas și a obținut o victorie în 2 seturi în primul tur de la Sydney, 7-6, 7-5 contra lui Hon.

Chiar dacă a pierdut 26 meciuri în sezonul trecut, cele 37 victorii obținute au adus-o pe româncă în cea mai bună clasare a carierei.

Întâlniri directe

Va fi un duel în premieră între cele 2 jucătoare, în cadrul competiției de la Sydney.

Pronostic Krejcikova – Cristian

Am ales un pariu special cu o cotă ridicată pentru acest meci și anume că Barbora va conduce cu 2-0 în startul partidei.

Cristian este deja intrată în ritm, însă a început foarte slab meciul din primul tur, unde a fost condusă cu 3-1 și 4-2, iar în fața unei adversare precum Krejcikova, acest lucru poate fi „fatal”.

Jucătoarea din Cehia are nevoie de un succes pentru a fi cât mai pregătită de Australian Open și având în vedere că nu a mai jucat nicio partidă în 2022, mă aștept să înceapă meciul în forță.

Cristian încă nu este suficient de matură în joc încât să domine jucătoare din top 10, iar diferența clară cred că se va observa pe teren.

Dacă nu-i va intra primul serviciu, Jacqueline va întâmpina mari probleme încă din primele minute, având în vedere că oponenta sa returnează excelent pe toate suprafețele.

Pronostic: Scorul dupa primele 2 game-uri (Set 1): 2-0, cota 2.75!

Leave a Comment: