Pont Kudermetova – Halep – WTA Moscova – 21.10.2021

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici BAD93
Procentaj: 56%
Castigate: 50/89
Unitati: 42

După victoria facilă din primul tur de la Moscova, Simona Halep va avea parte de un test dificil în faza optimilor de finală, împotriva locului 32 WTA, Veronika Kudermetova. Cele 2 se vor duela pentru un loc în faza sferturilor de finală, dar și pentru un cec în valoare de 15,500 dolari, plus 100 puncte WTA.

ponturi pariuri veronika kudermetova vs simona halep

Veronika Kudermetova

A 3-a cea mai bine clasată rusoaică în clasamentul WTA este Kudermetova, care este la 4 locuri de cea mai bună poziție din carieră.

În primul tur, aceasta a trecut de conaționala Selekhmeteva, având un meci mult mai dificil decât anticipau bookmakerii, scor 4-6, 7-6, 6-4.

Este la cea de-a patra prezență la Moscova, unde în 2019 a ajuns până în sferturile de finală, fiind de altfel și cel mai bun rezultat al ei aici.

Simona Halep

Chiar dacă n-a impresionat de-a lungul carierei pe hard indoor, Simona s-a descurcat excelent în primul tur, după o pauză de 1 an pe această suprafață.

6-1, 6-4 a fost scorul cu care Halep a trecut de Anastasia Potapova, dominând meciul din primul game și până la ultimul.

Conaționala noastră nu mai jucase din 2013 la această competiție, an în care a reușit să câștige turneul, așadar va fi interesant să vedem până unde va ajunge în acest an.

Întâlniri directe

La Australian Open, în acest an, cele 2 tenismene s-au înfruntat pentru prima dată.

Simona s-a impus fără drept de apel, scor 6-1, 6-3, astfel că a obținut prima victorie în fața Veronikăi.

Pronostic Kudermetova – Halep

Am ales să mizez pe maxim 12 game-uri câștigate de Simona Halep în acest meci.

Mai precis, cred că dacă va câștiga primul set, îl va domina și pe cel de-al doilea, respectiv dacă va pierde prima parte a întâlnirii, n-o văd suficient de motivată să întoarcă meciul în favoarea sa.

N-a avut nevoie mai mult de 12 game-uri nici în primul tur, dar nici în cadrul primei confruntări contra rusoaicei, așadar cred că românca va continua pe aceeași linie.

Veronika a avut mari probleme în primul tur în fața unei necunoscute, astfel că dacă va juca la fel și în optimi, va fi dominată de conaționala noastră.

Consider că Simo are nevoie să lege mai multe victorii pentru a-și regăsi forma de altădată, iar o eventuală înfrângere i-ar strica tot sezonul, fiind unul din cele mai slabe din ultimii 5-6 ani.

Leave a Comment: