LASK – Antwerp ponturi pariuri 26.11.2020

lask linz antwerp ponturi pariuri

LASK si Antwerp se vor confrunta joi seara la Linz, intr-un meci din etapa a 4-a a fazei grupelor Europa League. Cele doua echipe au sanse reale de a obtine calificarea in urmatoare faza a competitiei, asa ca se anunta un meci interesant. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri recomandat pentru meciul LASK vs Antwerp.

lask linz antwerp ponturi pariuri

LASK Linz

  • Cei de la LASK vin dupa o remiza obtinuta cu scorul de 1-1 impotriva lui Hartberg. Acest egal a pus capat celor 5 victorii consecutive, dar a prelungit seria de invincibilitate la 6 meciuri consecutive in toate competitiile.
  • Se afla pe locul 3 in clasamentul grupei J din Europa League, cu 6 puncte obtinute in cele 3 etape disputate.
  • In acest sezon, LASK Linz a avut prestatii senzationale pe teren propriu, reusind sa castige 7 din cele 7 meciuri disputate in toate competitiile. Mai mult decat atat, in ultimele 6 meciuri de acasa a reusit sa marcheze cel putin 3 goluri per meci.

Antwerp

  • La fel ca si LASK Linz, Antwerp vine dupa o remiza obtinuta cu scorul de 1-1 impotriva lui Oostende.
  • Se afla intr-o serie de 4 meciuri consecutive fara victorie, reusind sa marcheze doar 2 goluri in tot acest timp.
  • Ocupa locul 2 in clasamentul grupei J din Europa League, cu 6 puncte obtinute in cele 3 etape disputate in actuala campanie.

Echipe Probabile și Absenți

Echipe probabile:

LASK (3-4-3): Schlager; Trauner, Filipovic, Wiesinger; Ranftl, Madsen, Michorl, Renner; Gruber, Eggestein, Balic

Antwerp (3-4-2-1): Butez; De Laet, Seck, Batubinsika; Buta, Haroun, B. Verstaete, Lukaku; Gerkens, Benavente; Mbokani

Absenti:

LASK: J. Holland, D. Reiter

Antwerp: S. Coopman, N. De Pauw, A. De Sart, B. Nsimba, J. Pius

Istoric confruntari directe

  • In precedenta intalnire directa disputata in urma cu 20 de zile, LASK Linz a reusit sa se impuna cu scorul de 1-0 pe terenul lui Antwerp.

Ponturi pariuri LASK – Antwerp – Cristian Constantin

  • Pe teren propriu, LASK a fost impresionanta in actuala campanie, reusind sa marcheze cel putin 3 goluri in fiecare din ultimele 6 partide disputate acasa.
  • De cealalta parte, Antwerp nu traverseaza o forma foarte buna, dar se afla pe locul 2 in clasamentul grupei sale din Europa League si sunt convins ca va fi foarte montata pentru a obtine cel putin un punct din confruntarea cu LASK.
  • Tinand cont ca meciul are o importanta uriasa pentru ambele echipe si de faptul ca nu vad un meci fara goluri aici, pronosticul meu este ca ambele echipe vor marca.

Pronostic LASK – Antwerp : ambele echipe marcheaza – COTA: 1.71