LASK – HJK ponturi pariuri 09.12.2021

lask hjk ponturi pariuri

LASK Linz si HJK se vor infrunta in aceasta seara de la ora 19.45 in cadrul ultimei etape a fazei grupelor Conference League. Meciul ce va avea loc pe Worthersee Stadion din Klagenfurt numai poate schimba configuratia grupei, dar este unul al orgoliilor pentru ambele formatii!

lask hjk ponturi pariuri

LASK

Inaintea ultimei etape este liderul acestei grupe cu 13 puncte, pozitie pe care nu o mai poate pierde indiferent de rezultatul acestui joc.

Austriecii au castigat 4 partide, remizand pe terenul lui Macabbi Tel Aviv, a doua clasata, un parcurs foarte bun tinand cont si de faptul ca au marcat 9 goluri incasand unul singur. Poti profita de oferta calendarul de Craciun Publicwin si miza pe piata de goluri oferita de aceasta casa de pariuri online.

Vine dupa o victorie reusita acasa in campionatul intern, 1-0 contra elor de la Ried, are 17 puncte in Bundesliga si este pe locul 10 din 12 formatii, tinta sa este sa termine in primele 6 si astfel sa evolueze in play-off.

HJK

Finlandezii ocupa locul 3 in grupa cu 6 puncte, este maximul ce pot obtine, in acelasi timp nici numai pot pierde actuala pozitie, Alashkert, ultima clasata nu are niciun punct.

De altfel singurele sale victorii au venit in fata armenilor, atat pe teren propriu cat si in deplasare, celelalte 3 jocuri cu primele doua clasate le-a pierdut de o maniera categorica fara a marca vreun gol.

Campionatul intern l-a terminat de mai bine de o luna, castigand un nou titlu in Veikkausliiga cu un avans de un punct fata de urmatoarea clasata KuPS, astfel cu acest meci se termina sezonul sau competitional.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

LASK (4-2-3-1): Alexander Schlager – Rene Renner, Jan Boller, Philipp Weisinger, Marvin Potzmann – Lukas Grgic, Hyun-Seok Hong – Sascha Horvath, Peter Michorl, Thomas Goiginger – Christoph Monschein.

HJK (4-3-3): Hugo Keto – Luis Murillo, Daniel O'Shaughnessy, Miro Tenho, Valtteri Moren – Lucas Lingman, Jair, Atomu Taneka – Filip Valencic, Roope Riski, David Browne.

Vezi aici toate cotele pentru LASK – HJK!

Absenti.

LASK: Petar Filipovic, Marko Raguz, Tobias Lawal – accidentati.

HJK: Jakob Tannander – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de LASK Linz cu scorul de 2-0 este singurul meci direct consemnat pana acum intre cele doua formatii de club.

Ponturi pariuri LASK – HJK – Lily84.

Finlandezii se poate spune ca vin in vacanta pe Worthersee Stadion din Klagenfurt, pentru ei este ultimul meci oficial pana in primavara, in plus este lipsit de miza.

HJK nu a marcat in cele 3 partide disputate pana acum in fata primelor doua clasate, in schimb a incasat numai putin de 11 goluri, fiecare joc fiind pierdut la minim doua lungimi pe tabela de marcaj.

LASK in schimb este in plin sezon competitional, are nevoie de o victorie in primul rand pentru moralul sau, o asteapta partide grele in Bundesliga si are nevoie de tarie de caracter si o forma buna.

Pronosticul propus de mine are o cota excelenta la casa de pariuri online PublicWin. Vezi aici Cum imi fac cont la PublicWin si cum poti si tu beneficia de bonusul de 2.000 RON la inregistrare!

Pronostic LASK – HJK: victorie LASK handicap – 1.5 goluri cota 2.25