LASK – Maccabi Tel Aviv ponturi pariuri 30.09.2021

lask linz maccabi tel aviv ponturi pariuri

Dupa un debut perfect in grupele Conference League, LASK Linz si Maccabi Tel Aviv cauta un nou rezultat pozitiv in runda cu numarul 2 incepand cu ora 19:45. Austriecii sunt neinvinsi de 4 jocuri in toate competitiile si vor avea de partea lor si de terenul propriu, astfel ca se anunta o deplasare extrem de dificila pentru campioana Israelului.

lask linz maccabi tel aviv ponturi pariuri

LASK.

Trupa lui Wieland s-a descurcat foarte bine in runda inaugurala din Conference League, reusind sa isi atribuie toate cele 3 puncte in deplasarea de la Helsinki cu HJK.

Austriecii au practicat un fotbal de contraatac, cedand deliberat posesia gruparii nordice, dar numarul mare de ocazii de gol le-a permis nu mai acestora sa viseze la un prim succes care de altfel a si venit dupa golurile semnate de Maresic si Monschein.

Incepand cu acest rezultat, LASK Linz este fara infrangere in toate competitiile de mai bine de 4 jocuri, iar recenet a reusit sa se impuna cu 3-1 in campionat in fata celor de la Admira. Ocupa asadar locul 6 in Bundesliga cu un total de 10 puncte dupa 9 runde.

Maccabi Tel Aviv.

Formatia olandezului van Leeuwen este lider in grupa A din Conference League dupa ce si-a atribuit toate punctele in runda inaugurala de acasa cu Alashkert.

Campioana en-titre din Israel s-a impus fara probleme in jocul de pe teren propriu, scor 4-1, si astfel s-a instalat in fotoliul de lider inca din prima runda europeana. A fost o victorie meritata pentru elevii lui van Leeuwen care si-au depasit adversarul inca din prima repriza cand marcau de 3 ori in poarta armenilor. Intr-adevar, dupa pauza, s-a simtit relaxarea din jocul israelitilor, mai mult din prisma rezultatului confortabil de pe tabela.

Din pacate, situatia este la fel de roz si in campionat acolo unde Maccabi Tel Aviv ocupa abia locul 10 cu un total de 4 puncte din tot atatea jocuri, ultima oara pierzand la Beer Sheva, scor 2-0.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

LASK (3-4-3): Alexander Schlager; James Holland, Felix Luckeneder, Potzmann; Rene Renner, Peter Michorl, Hyun-Seok Hong, Florian Flecker; Thomas Goiginger, Karamoko, Husein Balic

Maccabi Tel Aviv (4-2-3–1): Daniel Peretz; Andre Geraldes, Luis Hernandez, Idan Nachmias, Ofir Davidzada; Dan Glazer, Sheran Yeini; Eduardo Guerrero, Dan Biton, Gavriel Kanichowsky; Stipe Perica

Absenti.

LASK:

Maccabi Tel Aviv: –

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii se intalnesc pentru prima oara in istorie.

Pariaza pe cornere la jocul de la Linz si poti profita de o cota de 1,65 pentru un maxim de 10 lovituri de colt.

Ponturi pariuri LASK – Maccabi Tel Aviv -> Andrew.

Se anunta un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si la care eu unul ti-am pregatit un pariu de sub 2,5 goluri pe care l-am plasat la Maxbet. Nu uita ca aceasta agentie pune la bataie un bonus de 700 RON. Afla cum il obtii din articolul Cod bonus Maxbet.

Dupa succesul de la Helsinki, LASK isi doreste un nou rezultat pozitiv care sa o mentina cu sanse reale la calificare. Totusi, trupa lui Wieland nu cred ca va avea un meci atat de simplu acasa si ma astept la un joc inchis din partea austriecilor care simt amenintarea unei formatii ce vine dupa o runda europeana in care a marcat 4 goluri.

Maccabi Tel Aviv isi cunoaste statutul la Linz insa este pregatita fara doar si poate sa isi mentina invincibilitatea in grupa. Chiar daca a marcat de 4 ori, ofensiva nu straluceste, mai ales in jocurile din deplasare si cred ca un rezultat de egalitate i-ar prinde bine echipei lui Van Leeuwen care astfel s-ar mentine in fotoliul de lider.

Pronostic LASK – Maccabi Tel Aviv:0-2 goluri – 1.90