Lazio – Inter ponturi pariuri 16.10.2021

lazio inter ponturi pariuri

In etapa cu numarul 8 din Serie A, pe Stadio Olimpico va avea loc meciul dintre Lazio si Inter. Partida se va juca sambata de la ora 19:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.57! la agentia de pariuri sportive online Superbet!

lazio inter ponturi pariuri

Lazio.

A pierdut ultimul meci jucat impotriva lui Bologna, partida terminandu-se cu scorul de 3-0.

Se afla pe locul 6 in Serie A si are 11 puncte acumulate dupa 7 partide desfasurate. A obtinut trei victorii, doua remize si doua infrangeri. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Pe teren propiu, Lazio se descurca foarte bine, echipa pierzand o singura partida din ultimele 20 jucate in toate competitiile.

Inter.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Sassuolo, partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

Se afla pe locul 3 in Serie A si are 17 puncte acumulate dupa 7 partide desfasurate. A obtinut cinci victorii, doua remize si nicio infrangere. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Pe teren advers, Inter se descurca foarte bine, pierzand un singur meci din ultimele 20 de partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lazio (4-3-3): Reina; Marusic, Felipe, Patric, Hysaj; Alberto, Milinkovic-Savic, Leiva; Pedro, Immobile, Anderson.

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko.

Absenti:

Lazio: Zaccagni, Acerbi.

Inter: Brazao, Sensi, Correa.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Inter.

Ultimele 3 confruntari directe dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Lazio – Inter – MRRazvan.

Lazio s-a bucurat de o victorie importanta impotriva rivalei Roma in urma cu doua meciuri, parida terminata cu scorul de 3-2. Aceasta a fost singura victorie obtinuta de gazde in ultimele 5 partide jucate in Serie A si forma echipei este departe de a fi una buna.

Campioana Italiei, Inter, are cel mai bun golaveraj in acest start de sezon reusind sa inscrie de 22 de ori dupa primele 7 partide jucate. Oaspetii sunt la o distanta de 4 puncte de prim clasata Napoli si daca Inter doreste sa-si apere titlul atunci orice rezultat ce nu-i aduce 3 puncte nu este favorabil.

Pronosticul propus de mine se gaseste la mai multe agentii de case pariuri online dar am ales sa-l plasez la Superbet.

Ambele echipe se bucura de o forma buna pe teren propiu, respectiv pe teren advers asa ca ma astept la un meci strans intre cele doua adversare dar unul nelipsit de goluri, la fel cum am fost obisnuiti si in precedentele confruntari asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Lazio Inter GG – Cota 1.57!