Lazio – Milan ponturi pariuri 04.07.2020

lazio milan ponturi pariuri 04072020

Pe Olimpico din Roma de la ora 22:45, echipa locala, Lazio primeste vizita celor de la AC Milan in runda cu numarul 30 din Serie A. Pentru acest duel, am gasit un pont interesant  care are o cota de 1.89 la Superbet. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

lazio milan ponturi pariuri 04072020

Lazio

Echipa gazda si-a revenit dupa infrangerea contra celor de la Atalanta si a castigat urmatoarele doua partide disputate in Serie A contra celor de la Fiorentina si Torino. Cu infrangerea contra celor de la Atalanta a pus punct unei serii incredibile de 21 meciuri fara infrangere.

Este a doua in Serie A si s-a indepartat de la patru puncte de liderul Juventus. Lazio joaca bine acasa avand 12 victorii si 3 remize in cele 15 partide disputate. Trebuie spus ca atacul sau este al doilea din Serie A si arata excelent la acest capitol cu 66 de reusite iar in aparare este tot pe locul 2 cu 30  de goluri primite.

Immobile conduce lista celor mai buni marcatori din Serie A cu 29 de reusite si 7 assisturi, din pacate acesta este suspendat pentru meciul cu AC Milan. 

lazio - ac milan pariuri 4 iulie 2020

Milan

Se afla pe locul 7 in Serie A, cu 43 de puncte luate in 29 de runde. Este la 2 puncte de Napoil, echipa ce se afla pe un loc de Europa League.

A jucat patru meciuri oficiale dupa pauza si a obtinut, o remiza in Cuppa Italiei si 2 victorii si un egal in campionat. In Serie A a castigat cu Lecce si AS Roma iar in ultimul meci s-a incurcat cu SPAL, remizand pe terenul acestora, scor 2-2.

Antrenorul Stefano Pioli nu poate conta in continuare pe  Samu Castillejo, Mateo Musacchio si Léo Duarte, toti  fiind accidentati.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Lazio  (3-5-2): Strakosha – Radu, Acerbi, Patric – Jony, Cataldi, Parolo, Milinkovic-Savic, Lazzari – Alberto, Correa

Milan (4-4-1-1): Donnarumma – Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez – Saelemaekers, Kessie, Bennacer, Calhanoglu – Paqueta – Rebic

Vezi toate cotele pentru Lazio – Milan!

Absenti.

  • Lazio: Senad Lulic, Lucas Leiva si Luiz Felipe sunt accidentati iar Ciro Immobile si Felipe Caicedo sunt suspendati.
  • Milan: Samu Castillejo, Mateo Musacchio si Léo Duarte sunt accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur, ambele echipe au marcat iar Lazio s-a impus cu scorul de 1-2.
  • In precedentele 5 dispute, Lazio s-a impus in 2 meciuri iar AC Milan in unul singur.

Derby della Molle: Juventus – Torino, pont în cota 1.65!

Ponturi pariuri Lazio – Milan – IulianBNG.

Lazio incearca sa tina pasul cu Juventus si este obigata sa castige. In ultimele 15 meciuri disputate acasa a inregistrat un singur egal si a pierdut un meci.

De partea cealalta, AC Milan nu are un moral prea bun dupa egalul cu ultima clasata iar pe terenul celor de la Lazio n-a mai castigat de 3 ani.

Mizez ca echipa gazda se va mobiliza si va castiga cel putin la pauza in acest meci.

Pronostic Lazio – Milan: Pauza sau final 1 – 1.89