Lazio – Verona ponturi pariuri 21.05.2022

lazio verona ponturi pariuri

Stadio Olimpico va gazdui sambata seara de la ora 21.45 partida dintre Lazio Roma si Hellas Verona. Infruntarea va conta pentru ultima etapa din Serie A, iar cele doua echipe sunt in cautarea unui rezultat care sa le securizeze actualele pozitii.

lazio verona ponturi pariuri

Lazio

Va evolua in editia viitoare a Europa League fara nicio indoiala, singura problema ramane pozitia de pe care o va face, poti incerca ponturi fotbal pe victoria gazdelor.

Inaintea ultimei etape echipa pregatita de catre Maurizio Sarri ocupa locul 5 in Serie A cu 63 de puncte si are nevoie de o remiza pentru a fi sigura ca o va pastra.

Lazio are al doilea cel mai productiv atac al campionatului italian cu 74 de reusite dupa cel al lui Inter cu 81, in acelasi timp are a doua cea mai slaba defensiva din primele 10 clasate.

Pe teren propriu a marcat numai putin de 39 de goluri in 18 jocuri, incasand 22, partidele cu Atalanta si Juventus fiind singurele din actualul sezon de Serie A de acasa in care nu a inscris.

Verona

Ultima runda a acestui sezon al campionatului italian o gaseste pe locul 9 cu 52 de puncte, acesta este si obiectivul sau, poate fi depasita de Torino si Sassuolo, ambele cu 50 de puncte.

Vine dupa doua infrangeri, ambele inregistrate pe terenul propriu, 1-3 cu liderul AC Milan, respectiv in fata lui Torino.

A oferit partide extrem de spectaculoase in actualul sezon de Serie A, in meciurile sale inscriindu-se in medie 3.2 goluri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Lazio (4-3-3): Strakosha – Lazzari, Felipe, Acerbi, Marusic – Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto – Anderson, Cabral, Zaccagni.

Verona (4-3-3): Montipo – Sutalo, Ceccherini, Casale – Faraoni, Ilic, Tameze, Lazovic – Lasagna, Caprari – Simeone.

Vezi aici toate cotele pentru Lazio – Verona!

Absenti.

Lazio: Ciro Immobile – accidentat; Patric – suspendat.

Verona: Koray Gunter – suspendat; Antonin Barak – accidentat

Istoric confruntari directe.

Verona s-a impus de o maniera categorica in meciul tur cu scorul de 4-1, iar sezonul precedent fiecare formatie are cate o victorie, reusita in deplasare.

Lazio domina autoritar bilantul ultimelor 11 infruntari directe de pe Stadio Olimpico in care a bifat 9 victorii si o remiza.

Ponturi pariuri Lazio – Verona >>> Lily84.

Lazio are al doilea atac al campionatului italian, in timp ce adversara sa este pe locul 7 intr-un asemenea clasament cu 62 de reusite in 37 de runde.

Ambele formatii au un obiectiv pe acest final de sezon, anume sa pastreze actuala pozitie din clasament, iar o victorie il va asigura.

Lazio are de luat o revansa dupa esecul din jocul tur, ca ideea in partidele gazdelor s-au marcat in medie 5.5 goluri, in timp ce la Hellas sunt 3.2 reusite, un motiv in plus sa aleg piata de goluri oferita de Winmasters.

Pronostic Lazio – Verona: Peste 2.5 goluri marcate in meci >>> cota 1.58