Leeds – Brighton ponturi pariuri 16.01.2021

Leeds Brighton Ponturi Pariuri

Leeds revine pe Elland Road pentru partida cu Brighton din cadrul etapei a 19-a a campionatului englez de fotbal. Meciul se va disputa sambata cu incepere de la ora 17.00, iar eu mizez pe o cota de 1.85 oferita de casa de pariuri online Publicwin la piata de goluri.

Leeds Brighton Ponturi Pariuri

Leeds.

Echipa pregatita de Mercelo Bielsa a pierdut in ultima etapa la scor de neprezentare pe terenul lui Tottenham Hotspur, rezultat care a aruncat-o pe locul 12 din Premier League.

Acest esec a venit dupa cel suferit in fata lui Crawley Town, daca va pierde si acest joc va avea cea mai lunga serie de infrangeri sub comanda lui Marcelo Bielsa.

Totusi ca un paradox daca se va impune in fata pescarusilor va egala sirul de 3 victorii consecutive acasa reusite in 2001 sub comanda lui David O'Leary, de asemenea cu 8 victorii ar contabiliza tot atatea cat in ultimul sau sezon de Anglia Premier League.

Cu 63 de goluri marcate in cele 17 jocuri disputate actualul campionat este cea mai spectaculoasa formatie, recomand pronosticuri fotbal sigure total goluri peste 1.5.

Brighton.

Pescarusii se zbat sezonul actual pentru salvarea de la retrogradare fiind pe locul 17 dupa 18 etape cu doar 14 puncte, prima echipa aflata sub linia rosie, Fulham, are cu doar doua puncte in minus.

In cele 3 sezoane petrecute pana acum in Premier League a avut cel putin 20 de puncte dupa 19 intalniri, acum ii este imposibil sa atinga aceasta statistica.

Vine dupa un esec, scor 1-0, suferit in deplasare contra celor de la Manchester City, a fost al 9-lea meci fara victorie din campionat, de altfel a obtinut doar doua in 18 runde.

Precedentele 4 victorii bifate in campionat au fost reusite in deplasare, ultima pe 21 noiembrie 2020 contra lui Aston Villa.

Mijlocasul Yves Bissouma revine dupa suspendare, de asemenea Steven Alzate si Alireza Jahanbakhsh pot fi solutii viabile tinand cont de banca restransa de rezerve a oaspetilor.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Leeds (4-1-4-1): Meslier – Dallas, Ayling, Cooper, Alioski – Klich – Raphinha, Rodrigo, Hernandez, Harrison – Bamford.

Brighton (3-4-2-1): Sanchez – Webster, Dunk, Burn – Veltman, White, Bissouma, March – Gross, Tau – Maupay.

Vezi aici toate cotele pentru Leeds – Brighton!

Absenti.

Leeds: Kalvin Phillips – suspendat; Adam Forshaw, Gaetano Berardi, Robin Koch, Adam Forshaw – accidentati; Diego Llorente – incert.

Brighton: Danny Welbeck , Tariq Lamptey, Adam Lallana, Aaron Connolly.

Istoric confruntari directe.

Ultimele dueluri intre Leeds si Brighton au avut loc in sezonul 2016/2017, cand cele doua echipe evoluau in Championship, fiecare castigandu-si atunci meciul de pe teren propriu.

Ponturi pariuri Leeds – Brighton – Lily84.

Leeds este totusi una dintre cele mai in forma echipe ale campionatului englez din punct de vedere al prestatiilor ofensive, se apropie de o medie de doua goluri marcate pe meci jucat.

Brighton este intr-o forma destul de slaba, incaseaza lejer goluri, iar pe faza de atac nu reuseste sa puna des in pericol poarta adversa.

Oaspetilor le vor lipsi cativa jucatori importanti pentru acest joc, iar acest fapt nu are cum sa nu afecteze randamentul echipei.

Marcelo Bielsa este un tehnician care prefera jocul ofensiv indiferent de scor si adversar, am incredere ca echipa sa va reusi sa inscrie de cel putin doua ori.

Pronostic Leeds – Brighton: Leeds inscrie peste 1.5 goluri cota 1.85

Pariaza pontul AICI – Primesti bonus 2.000 lei!