Leeds – Liverpool ponturi pariuri 12.09.2021

leeds liverpool ponturi pariuri

Elland Road va gazdui duminica seara cu incepere de la ora 18.30 partida dintre Leeds United si Liverpool. Meciul care va conta pentru etapa a 4-a din Anglia Premier League poate fi urmarit pe canalele Eurosport Romania. Se anunta un duel interesant intre doi tehnicieni de top: ”El Loco” Marcelo Bielsa si ”The Normal One” Jurgen Klopp.

leeds liverpool ponturi pariuri

Leeds

Sezonul precedent a fost destul de aproape de a prinde o cupa europeana, obiectiv pe care l-a ratat pentru numai 3 puncte in favoarea lui Tottenham Hotspur.

Nu are insa startul asteptat in actualul, unde dupa 3 etape inca nu a castigat: esec 5-1 pe terenul lui Manchester City, apoi remiza acasa cu Everton, 2-2 si inca un rezultat de egalitate 1-1 la Burnley.

Astfel ar putea egala un record negativ ce dateaza din sezonul 1957/1958, fara victorie in primele 4 runde, de asemenea ar avea cea mai lunga serie fara meci castigat sub conducerea lui Marcelo Bielsa.

Cu toate acestea, echipa lui Marcelo Bielsa este neinvinsa in 7 meciuri consecutive de campionat pe Elland Road, 3 victorii, 4 remiz, cea mai buna serie a fost de 15 jocuri in 2001.

Stuart Dallas, Junior Firpo si Mateusz Klich sunt refacuti si pot fi titulari, de asemenea Daniel James nou sosit de la Manchester United poate fi utilizat. Ramane incerta situatia lui Raphinha.

Liverpool

A avut un start bun de campionat cu doua victorii in primele doua runde, 3-0 la Norwich si 2-0 acasa cu Burnley, dar in ultima etapa a remizat pe Anfield contra lui Chelsea, londonezii jucand in 10 repriza secunda.

Jurgen Klopp a scapat de grijile accidentarii lui Virgil van Dijk, dar se pare ca FIFA intentioneaza sa nu permita jucatorilor brazilieni care nu au fost lasati la nationala sa evolueze, in aceasta situatie fiind Alisson si Fabinho.

Forma de moment este una destul de buna statistic vorbind, are 13 partide consecutive fara esec in campionat, 10 victorii si 3 remize, iar in deplasare a castigat 7 din ultimele 8 jocuri, avand 4 victorii consecutive.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Leeds (4-1-4-1): Meslier – Ayling, Llorente, Cooper, Firpo – Phillips – Harrison, Dallas, Klich, James – Bamford.

Liverpool (4-3-3): Kelleher – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Thiago, Elliott – Mane, Jota, Salah.

Vezi aici toate cotele pentru Leeds – Liverpool!

Absenti.

Leeds: Robin Koch – accidentat; Raphinha – incert, posibil suspendat FIFA.

Liverpool: Robert Firmino, James Milner, Takumi Minamin – accidentati; Alisson Becker, Fabinho – incerti, posibil suspendati FIFA.

Istoric confruntari directe.

Sezonul precedent Liverpool s-a impus pe Anfield cu scorul de 4-3, iar la retur cele doua formatii au terminat nedecis: 1-1, poti incerca ponturi pariuri Anglia inspirate de la piata de goluri.

Ponturi pariuri Leeds – Liverpool – Lily84.

Liverpool este favorita in acest meci, chiar daca nu ii va fi usor, nu cred ca va rata victoria pe Elland Road duminica seara. Lui Jurgen Klopp ii lipsesc cativa jucatori importanti, dar are suficiente solutii.

Marcelo Bielsa va aborda in stilul caracteristic infruntarea, iar o echipa care practica un joc deschis este mai mult decat pe placul cormoranilor, au jucatori ce stiu sa profite din plin de spatii.

Nu intamplator casa de pariuri online Betano ofera prima sansa la victorie oaspetilor, au forta de a se impune, in plus Jurgen Klopp are linia mediana ideala, compartiment care este clar peste cel al lui Leeds.

Pronostic Leeds – Liverpool: victorie Liverpool cota 1.75