Leeds – Sheffield United ponturi pariuri 03.04.2021

leeds sheffield united ponturi pariuri

In etapa a 30-a din Premier League, Leeds va primi vizita „lanternei rosii”, Sheffield United. Cele doua formatii se vor confrunta sambata, incepand cu ora 17:00. Va fi al 24-lea esec pentru formatia vizitatoare? Vezi mai jos care este predictia pe care am mizat.

leeds sheffield united ponturi pariuri

Leeds.

Ultimul meci pe care l-a jucat in Anglia Premier League s-a incheiat cu un succes; s-a impus cu 1-2 in deplasarea de la Fulham. Patrick Bamford si Raphinha au fost cei doi marcatori ai echipei pregatite de Marcelo Bielsa.

Astfel, cu cele 3 puncte din jocul cu Fulham a ajuns la un total de 39 de puncte (pozitia a 11-a). Este o echipa care joaca deschis, reusind sa marcheze 45 de goluri in cele 29 de runde jucate, dar a si incasat 47 de goluri. Bamford este principalul marcator al echipei cu 14 reusite.

Llorente, Stuart Dallas, Tyler Roberts, Ezgjan Alioski au revenit de la echipele nationale; toti sunt apti pentru partida de sambata.

Sheffield United.

Se afunda in subsolul clasamentului din ce in ce mai mult. Dupa cele 29 de meciuri jucate are acumulate doar 14 puncte, fiind la 14 puncte distanta de echipa clasata pe ultimul loc care asigura ramanerea in Premier League.

Are in continuare o lista lunga de indisponibilitati; Jack O'Connell, Jack Robinson, Jack Rodwell, Billy Sharp, John Egan si Chris Basham au sanse reduse sa evolueze in aceasta partida.

A avut evolutii foarte slabe in deplasare; a pierdut 12 din cele 14 partide jucate pe teren advers in acest sezon de Premier League;

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Leeds (4-1-4-1): Meslier – Ayling, Llorente, Struijk, Alioski – Phillips – Raphinha, Dallas, Roberts, Harrison – Bamford.

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale – Ampadu, Jagielka, Bryan – Baldock, Norwood, Lundstram, Fleck, Bogle – McGoldrick, Burke.

Absenti.

  • Leeds: Forshaw, Cooper, Hernandez, Rodrigo (incerti).
  • Sheffield United: Jack O'Connell, Jack Robinson, Jack Rodwell, Billy Sharp, John Egan, Chris Basham (indisponibili), Sander Berge, Enda Stevens (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Leeds a castigat partida din turul campionatului cu 0-1; Patrick Bamford a marcat unicul gol al partidei.

Ponturi pariuri Leeds – Sheffield United – ionel_iulian94.

Mizand pe faptul ca pe Elland Road vine echipa cu cele mai multe esecuri suferite pana acum in Premier League (23 la numar), cu cele mai putine goluri marcate (doar 16 goluri inscrise in 29 de jocuri) si cu una dintre cele mai slabe aparari (50 de goluri incasate), sunt de parere ca Leeds nu va intampina mari probleme in a lua toate cele 3 puncte din acest joc.

Astfel, din categoria pronosticuri 1X2, recomand predictia 1 solist in confruntarea de pe Elland Road.

In alegerea pronosticului am avut in vedere si faptul ca formatia vizitatoare se confrunta cu importante absente de lot.

Pronostic Leeds – Sheffield United & Cota: 1 – 1.57