Caută
Close this search box.

Leeds – Watford ponturi pariuri 02.10.2021

leeds watford ponturi pariuri

Sambata, ora 17:00, Leeds United o intalneste pe Watford in etapa a 7-a din Premier League.Nu va fi un meci usor pentru gazde intrucat nu sunt intr-o forma grozava si de asemenea au si 4 absente importante din lot.

Meciul se va disputa pe Elland Road( Leeds) si va fi arbitrata de englezul S. Hooper.

leeds watford ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus precum si alte pronosticuri la casa de pariuri MAXBET!

Leeds United

Leeds se claseaza pe locul 18 in campionatul englez dupa 6 etape, fara a avea vreo victorie in palmares in acest sezon. Credem ca gazdele au pregatit cu mare atentie acest duel, intrucat este un must win pentru ei in aceasta perioada din campionat.

Singurele victorii ale „albilor” din acest sezon sunt inregistrate in EFL Cup, impotriva celor de Crewe, scor 3-0 si impotriva celor de la Fulham, victorie reusita cu ocazia loviturilor de departajare.

In campionatul englez, echipa lu Bielsa nu a inregistrat nicio victorie in acest sezon, in ultima etapa fiind invinsi acasa de catre cei de la West Ham, cu scorul de 1-2. Anterior partidei cu West Ham, au remizat in deplasare la Newcastle Utd, cu scorul de 1-1.

Watford

Watford se claseaza pe locul 12 in Premier League, reusind sa acumuleze doua victorii si un egal in primele 6 etape.

Victoriile au venit impotriva celor de la Aston Villa, scor 3-2 si in deplasare la Norwich, scor 0-1. De asemenea in etapa precedenta acestia au remizat acasa cu Newcastle Utd, scor 1-1.

Watford stau stau bine la capitolul golaveraj, avand 7 goluri inscrise si 9 goluri incasate. In ultima partida, impotriva celor de la Newcastle Utd, in ciuda faptului ca meciul s-a terminat la egalitate si au marcat un singur gol, acestia au avut nu mai putin de 20 de ocazii de gol.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Leeds Utd:( 4-1-4-1): Meslier- Shakleton, Cresswell, Cooper, Firpo – Phillips – Raphinha, Dallas, , Klich , Harrison – Rodrigo

Watford: ( 4-2-3-1): Foster – Kiko, Troost, Cathcart, Rose – Kucha, Sissoko – Sarr, Cleverly, Dennis – King

Absenti

Leeds Utd: P. Bamford, R. Koch, P. Strujik

Watford: D. Bachmann ( improbabil)

Istoric confruntari directe

In ultimele 4 partide in care s-au intalnit cele doua echipe, Watford a iesit invingatoare. S-au marcat cel putin 3 goluri in ultimele 4 din 5 confruntari directe.

Leeds Utd – Watford ponturi pariur – Paul0722

Pe site-ul nostru gasiti cele mai bune ponturi Premier League.

Avand in vedere faptul ca echipa lui Bielsa nu obtinut in acest sezon de Premier League nicio victorie in 6 etape disputate, credem ca acestia sunt foarte determinati sa castige primele trei puncte acasa pe Elland Road.

Nu va fi un meci usor pentru Leeds, intrucat in acest sezon doar Norwich au incasat mai multe goluri decat ei iar Watford au reusit deja sa castige doua partide, iar in ultimele trei meciuri disputate de Watford, acestia au marcat in fiecare dintre ele.

Pe langa absentele importante din lotul lui Bielsa, echipa sa este in acest sezon de Premier League si cea mai indisciplinata, cu 14 galbene primite si o eliminare.

Pronostic Leeds – Watford: Ambele echipe marcheaza ( GG)- Cota 1.64