Leicester – Brighton ponturi pariuri 23.06.2020

leicester - brighton - pronosticuri pariuri 13122020

Dupa ce in primul meci dupa reluarea campionatului, Leicester a ratat victoria iar acum cauta cele 3 puncte acasa contra celor de la Brighton. Meciul conteaza pentru etapa cu numarul 31 din Premier League iar startul partide este la ora 20:00.

leicester brighton ponturi pariuri 23062020

Pariul meu pentru aceasta partida are o cota buna, de 1.73 si l-am luat din oferta Unibet. Vezi si tu ce am jucat.

Leicester

„Vulpile” se afla pe locul 3 la 6 puncte de City, acestia avand un meci mai putin disputat, iar Chelsea este la 3 puncte de ei.  Dupa o serie de 5 partide in care nu a castigat, pierzand 3 meciuri si 2 remize, Leicester a castigat urmatoarele 2 partide iar in ultimul meci disputat a remizat contra celor de la Watford.

Cu 59 de goluri inscrise, 19 dintre acestea marcate de golgheterul campionatului Vardy, Leicester are a 3-a cea mai buna ofensiva si a 2 cea mai buna defensiva din campionat cu 29 de goluri primite.

Dorit cu insistenta de Lampard la Chelsea, Chilwell a adus un punct echipei lui Brendan Rodgers in urma cu o etapa prin golul marcat.

leicester brighton ponturi pariuri 23 iunie 2020

Brighton

Echipa vizitatoare a pus capat unei serii de 9 meciuri consecutive in Premier League dupa ce a castigat primul meci dupa perioada de pauza contra celor de la Arsenal. Victoria a venit dupa ce Arsenal a deschis scorul iar Dunk si Maurpay au adus victoria in min 95+.

Brighton ocupa locul 15 in campionat si s-a distantat la 5 puncte de zona rosie a clasamentului. Cu 11 remize in acest sezon, Brighton este a 2-a echipa cu cele mai multe egaluri in 30 de meciuri.

Francezul Maupay este cel mai bun marcator al echipei cu 9 reusite in acest sezon. 

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Leicester (4-1-4-1): Schmeichel – Justin, Evans, Soyuncu, Chilwell – Ndidi – Albrighton, Maddison, Rielemans, Barnes – Vardy

Brighton (4-3-3): Ryan – Montoya, Webster, Dunk, Brun – Mooy, Propper, Bissouma – March, Maurpay, Trossard

Vezi toate cotele pentru Leicester – Brighton!

Absenti.

  • Leicester: Daniel Amartey si Ricardo Pereira sunt accidentati iar Anyoze Perez este incert.
  • Brighton: José Izquierdo este accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Meciul tur s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Leicester.
  • In ultimele 5 confruntari, Leicester a castigat 4 partide iar una s-a terminat la egalitate.

Aici ai pontul pentru Levante – Atletico Madrid, cota 1.64!

Ponturi pariuri Leicester – Brighton  – IulianBNG.

Leicester este a 3-a echipa cu cele mai multe victorii obtinute in acest sezon pe teren propriu cu 9 la numar. Din 89 pana acum, Leicester a jucat 12 meciuri pe teren propriu contra celor de la Brighton si a castigat 8 dintre acestea.

Adversara sa, Brighton nu se descurca deloc bine in meciurile din deplasare pierzand 8 din cele 15 dispute, mai mult decat atat, ei au primit mai mult de jumatate din goluri in meciurile disputate departe de casa.

Chelsea s-a apropiat periculos de locul ocupat de Leicester, asta ma face sa cred ca echipa gazda va incerca sa-si apere locul 3 printr-o victorie.

Pronostic Leicester – Brighton: Victorie Leicester – 1.73