Leicester – Chelsea ponturi pariuri 20.11.2021

leicester chelsea ponturi pariuri

După o pauză de două săptămâni, cel mai iubit campionat de fotbal revine în atenția tuturor pariorilor. În această după-amiază, începând cu ora 14:30, ora României, King Power Stadium este gazda duelului dintre Leicester și Chelsea. Cele două urmează să deschidă cea de-a 12-a etapă din Premier League.

leicester chelsea ponturi pariuri

Leicester

Parcursul vulpilor de până acum a fost destul de modest, situându-se în momentul de față pe poziția a 12-a, cu un total de 15 puncte dobândite după cele 11 etape deja scurse. Bilanțul acestora este de 4 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

Înainte de pauza competițională, Leicester a făcut deplasarea pe Elland Road, acolo unde au obținut un singur punct din disputa cu Leeds, scor 1-1. Puteau chiar să câștige jocul, dar golul lui Lookman (minutul 67) a fost anulat după intervenția VAR-ului.

Sunt semne de întrebare în cazul lui Youri Tielemans. În vârstă de 24 de ani, mijlocașul gazdelor s-a retras din lotul Belgiei, în urma unei accidentări la gambă. Acesta a contribuit până acum cu 3 goluri și două pase decisive.

Chelsea

Chiar și în lipsa celor doi atacanți de bază, Lukaku și Werner, Chelsea a continuat să se mențină pe poziția de lider, acumulând până acum 26 de puncte. După primele 11 jocuri, aceștia dețin un bilanț de 8 victorii, două remize și o singură înfrângere.

Forma „albaștrilor” este excelentă, neavând niciun eșec în ultimele 8 dispute. Surprinzător, chiar înainte de pauza competițională, aceștia au cedat două puncte importante în fața celor de la Burnley, scor 1-1.

Dacă tot am amintit de Lukaku, belgianul pare să se fi recuperat după accidentarea suferită la gleznă. Totuși, posibila sa titularizare în duelul cu Leicester rămâne în continuare sub semne de întrebare.

Echipe probabile si absenți

Echipe probabile

Leicester: Schmeichel – Pereira, Soyuncu, Evans, Castagne – Tielemans, Ndidi, Soumare – Lookman, Vardy, Barnes

Chelsea: Mendy – Rudiger, Silva, Christensen – Chilwell, Jorginho, Kante, James – Hudson Odoi, Barkley – Havertz

Absenți

Leicester: Wesley Fofana, Marc Albrighton, James Justin, Ryan Bertrand
Chelsea: Mateo Kovacic, Timo Werner, Marcos Alonso

Istoric confruntări directe

Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în penultima etapă a sezonului precedent. Atunci, Chelsea s-a impus cu scorul de 2-1. Toate cele 3 reușite au venit în cea de-a doua jumătate a jocului. În urma acelui eșec, Leicester a pierdut șansa de a fi distribuită în grupele Champions League. Vezi și articolul cu top case de pariuri propuse.

Ponturi pariuri – Leicester vs Chelsea – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, Leicester va reuși să înscrie cel puțin un gol în această dispută. Chiar dacă au avut un parcurs destul de slăbuț, linia ofensivă a livrat constant, reușind să pună numai puțin de 16 goluri pe tabelă.

Într-adevăr, Chelesea deține cea mai solidă defensivă din campionat, având doar 4 goluri cedate. Totuși, istoricul recent dintre cele două îmi oferă destulă încredere în pontul recomandat. Cota a fost extrasă de la Betano. În cazul în care nu știi să deschizi un cont, îți recomand articolul – cum îmi fac cont la betano.

Revenind la ideea de mai sus, Vardy&Co au cifre foarte bune în ultimele dispute directe. În ultimii doi ani, cele două s-au întâlnit în 5 rânduri, iar în 4 dintre dueluri, Leicester a reușit să puncteze minim o dată.

Pronostic Leicester – Chelsea & Cota: Peste 0,5 goluri Leicester – 1.57