Leicester – Roma ponturi pariuri 28.04.2022

leicester as roma ponturi pariuri

Leicester City va primi lui AS Roma in mansa tur a semifinalelor Conference League. Partida se va desfasura joi seara de la ora 22.00 pe King Power Stadium si se anunta una foarte interesanta, ambele formatii fiind intr-o forma destul de buna.

leicester as roma ponturi pariuri

Leicester

Sansele de a prinde o clasare care sa ii permita o participare in cupele europene sunt destul de slabe, astfel cucerirea acestei competitii ramane o varianta viabila, pronosticul zilei poate contine un pronostic cu victoria sa.

Vine dupa o remiza alba cu Aston Villa pe teren propriu, acolo unde insa a pierdut o singura infruntare din precedentele 16 disputate, un 2-3 in fata lui Tottenham.

Elevii lui Brandan Rodgers au numai putin de 11 victorii si 4 remize reusite in acest interval pe King Power Stadium, iar numai doua jocuri nu au marcat.

James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall si Youri Tielemans vor forma centrul liniei mediene, in timp axul defensivei il va constitui cuplul Wesley Fofana si Caglar Soyuncu.

AS Roma

Sta ceva mai bine in Serie A decat adversara sa cu mari sanse de a prinde cel putin Europa League, are 58 de puncte, urmata Fiorentina si Lazio cu 56.

In turul precedent a trecut de Bodo Glimt, dupa un esec 2-1 in Norvegia a castigat 4-0 pe Olimpico, de fapt calificarea a fost decisa inca din minutul 29 cand tabela arata 3-0.

Tammy Abraham va fi titular in avanposturi dupa ce a marcat 24 de goluri in 48 de aparitii sezonul actual, 8 reusite fiind in cele 10 jocuri din Conference League.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Leicester (4-2-3-1): Schmeichel – Pereira, Soyuncu, Fofana, Castagne – Dewsbury-Hall, Tielemans – Barnes, Maddison, Lookman – Daka.

Roma (3-4-2-1): Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Karsdorp, Oliveira, Veretout, Vina – Mkhitaryan, Pellegrini – Abraham.

Vezi aici toate cotele pentru Leicester – Roma!

Absenti.

Leicester: Boubakary Soumare, Danny Ward, Jonny Evans – incerti; Ryan Bertrand, Wilfred Ndidi – accidentati.

Roma: Bryan Cristante, Nicolo Zaniolo, Leonardo Spinazzola – incerti.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci consemnat intre cele doua formatii de club.

Ponturi pariuri Leicester – Roma >>> Lily84.

Leicester are un bilant recent foarte bun pe King Power Stadium, un singur esec, 4 remize si 11 victorii, rezultate foarte bune data fiind intensitatea jocurilor din Premier League.

La randul sau AS Roma traverseaza o perioda excelenta cu doar doua esecuri in precedentele 14 partide, infrangerile au venit in doua deplasari la Bodo Glimt si Napoli.

Vulpile pornesc cu prima sansa, dar am ales un pronostic de siguranta, in primul rand gazdele nu vor pierde infruntarea, evolueaza foarte bine pe teren propriu.

De asemenea mizez si pe minim doua reusite, atat Leicester cat si Roma se descurca pe faza ofensiva, sunt doua echipe carora le place sa atace.

Englezii au un plus la capitolul fizic, motiv pentru care capitolinii vor fi nevoiti sa recurga la fault pentru a-i opri, actiuni ce pot atrage penalitati, 888sport ofera o cota excelenta pentru aceasta succesiune de evenimente.

Pronostic Leicester – Roma: >> cota 2.55 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>Leicester sansa dubla 1X & peste 1.5 goluri marcate in meci & peste 1.5 cartonase AS Roma >>> cota 2.55