Leicester – Southampton ponturi pariuri 16.01.2021

Ponturi Leicester vs Southampton

Runda cu numarul 19 din Premier League le aduce fata in fata pe Leicester si Southampton. Confruntarea are loc sambata, pe King Power Stadium, cu incepere de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat!

Ponturi Leicester vs Southampton

Leicester.

Vine dupa succesul din FA Cup; s-a impus cu 0-4 in deplasarea de la divizionara secunda, Stoke (marcatori: Justin, Albrighton, Perez, Barnes). Este al 2-lea succes consecutiv pe care il obtine in toate competitiile.

In Premier League se afla in partea superioara a clasamentului; inainte de inceperea acestei etape se clasa pe pozitia a 4-a cu 32 de puncte.

Are 10 victorii, 2 egaluri, 5 infrangeri si un golaveraj de 31:21. Jamie Vardy este principalul marcator al echipei cu 11 reusite.

S-a descurcat mult mai bine in deplasare decat pe propriul teren; din totalul de 32 de puncte, 22 au fost obtinute din meciurile de afara, si doar 10 din jocurile de acasa.

Southampton.

Are moralul ridicat dupa ce in runda precedenta a reusit sa o invinga pe Liverpool cu 1-0 (singurul gol al partidei a fost marcat de Danny Ings). Este al 3-lea meci consecutiv fara infrangere in Premier League.

Inainte de startul acestei runde se afla pe locul 7 cu 29 de puncte. Are 8 victorii, 5 remize, 4 infrangeri si un golaveraj de 26:19. Danny Ings este principalul marcator al echipei cu 7 reusite.

Din cele 8 deplasari pe care le-a disputat in acest sezon, a pierdut una singura.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Leicester (4-1-4-1): Schmeichel – Castagne, Fofana, Evans, Justin – Ndidi – Albrighton, Tielemans, Mendy, Barnes – Vardy.

Southampton (4-4-2): Forster -Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand – Armstrong, Diallo, Ward-Prowse, Walcott – Ings, Long.

Absenti.

  • Leicester: Pereira, Praet, Under, Maddison (incerti).
  • Southampton: Redmond, Vestergaard (indisponibili), Djenepo, Adams, Romeu, McCarthy, Obafemi (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 2 intalniri directe jucate pe King Power Stadium s-au incheiat cu victoria oaspetilor (1-2 in ambele partide).

Ponturi pariuri Leicester – Southampton – ionel_iulian94.

Pentru ponturi Anglia de sambata am mizat pe GG la partida de pe King Power Stadium, la o cota de 1.75 oferita de Betano.

In fiecare din ultimele 3 meciuri pe care le-a jucat in Premier League, Leicester a marcat, dar a si incasat gol.

Precedentele 2 intalniri directe disputate la Leicester s-au incheiat cu gol marcat din ambele tabere.

Confruntarea de pe King Power Stadium aduce fata in fata 2 dintre cei mai buni marcatori din Premier League; pana acum, Jamier Vardy are 11 goluri marcate, iar Danny Ings a reusit sa puncteze de 7 ori.

Pronostic Leicester – Southampton & Cota: Ambele echipe inscriu – 1.75

Va fi acesta unul dintre ponturile si pariurile castigatoare?