Leicester – Tottenham ponturi pariuri 23.05.2021

King Power Stadium va gazdui duminica seara cu incepere de la ora 18.00 partida dintre Leicester si Tottenham Hotspur care va conta pentru ultima etapa a campionatului englez. Ambele echipe tintesc victoria pentru a mai spera ca isi pot ideplini obiectivele.

Leicester.

Inaintea ultimei runde din actuale editie a campionatului englez este pe locul 5, cu 66 de puncte la egalitate cu Chelsea Londra, care a invins-o insa in ultima runda pe Stamford Bridge, scor 1-0.

Vulpile nu au rezultate foarte bune pe acest final de sezon, in afara esecului cu londonezii in precedentele 5 runde au pierdut acasa, 2-2, in fata celor de la Newcastle, iar pe Southampton nu au scos decat un punct si participarea in Champions este serios amenintata.

Bilantul insa pe King Power Stadium nu este unul incurajator, 8 din cele 11 infrangeri stagionale au fost acasa, de asemenea nu a scos decat 20 de puncte din precedentele 13 jocuri din campionat.

Tottenham.

Despartirea de Jose Mourinho nu a insemnat si un reviniment imediat, are doua esecuri in ultimele 3 etape, cu Leeds si Aston Villa, reusind sa castige totusi acasa, 2-0 in fata lui Wolves.

Cu 59 de puncte tremura pentru participarea in Europa Conference League, teoretic mai poate prinde si un loc de Europa League, dar e greu de crezut ca West Ham va pierde acasa partida cu Southampton.

Insa actuala pozitie ii este serios amenintata de Everton 59 de puncte, respectiv Arsenal care are cu unul in minus si un meci relativ usar acasa cu Brighton.

Bilantul infruntarilor directe cu formatiile aflate in fata sa sezonul actual este unul catastrofal avand numai putin de 7 esecuri consecutive.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Leicester (3-4-1-2): Schmeichel – Castagne, Fofana, Soyuncu – Pereira, Ndidi, Tielemans, Thomas – Maddison – Iheanacho, Vardy.

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Doherty, Alderweireld, Dier, Reguilon – Lo Celso, Hojbjerg – Bale, Alli, Son – Kane.

Vezi aici toate cotele pentru Leicester – Tottenham!

Absenti.

Leicester: Jonny Evans, James Justin, Harvey Barnes – accidentati.

Tottenham: Japhet Tanganga, Ben Davies – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost adjudecata de Leicester cu scorul de 2-0. In ultimii 3 ani cele doua formatii s-au infruntat de 6 ori, iar Tottenham s-a impus in 4 partide, vulpile castigand doar doua intalniri.

Ponturi pariuri Leicester – Tottenham -Lily84.

Va fi un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, care asa cum spuneam doar cu o victorie pot spera sa isi indeplineasca obiectivele.

Ma astept la un joc aprig disputat, fara concesii, cu dueluri tari pentru fiecare minge, un motiv in plus sa mizez pe cartonase.

Ambele echipe au jucatori ofensivi de buna calitate, rapizi tehnici, care isi vor pune deseori in dificultate adversarii din defensiva, acestia neavand alta solutie decat faultul.

De asemenea poate fi un meci pe contre in cazul in care una dintee echipe deschide repede scorul, un scenariu destul de realist, situatie in care intrarile neregulamentare se pot inmulti data fiind viteza jocului.

Pronosticul propus de mine poate fi jucat la casa de pariuri online Unibet. Vezi din materialul Cum imi fac cont la Unibet ce trebuie sa faci pentru a-ti deschide un cont si a lua bonusul la inscriere!

Pronostic Leicester – Tottenham: Total cartonase Leicester peste 1.5 & total cartonase Tottenham peste 1.5 cota 2.50