Leicester – West Brom ponturi pariuri 22.04.2021

leicester west brom ponturi pariuri

In etapa cu numarul 32 din Premier League, Leicester va primi vizita celor de la West Brom. Meciul se joaca joi, de la ora 22:00. In urma ultimelor 2 esecuri suferite, „vulpile” isi vad amenintata pozitia de Liga Campionilor din ce in ce mai mult. Vezi mai jos ce pronostic ti-am propus la aceasta confruntare!

leicester west brom ponturi pariuri

Leicester.

A reusit sa isi imbunatateasca moralul dupa ce in weekend a obtinut biletul in finala FA Cup; s-a impus cu 1-0 in fata „sfintilor”, unicul gol al partidei fiind inscris de Kelechi Iheanacho. Atacantul nigerian este intr-o forma foarte buna, reusind sa marcheze cel putin 1 gol in 6 din ultimele 7 partide jucate pentru „vulpi”.

Cengiz Under si Caglar Soyuncu au revenit in meciul cu Southampton; Under a ramas pe banca, insa Soyuncu a fost integralist si este foarte probabil sa se intample la fel si de aceasta data.

James Maddison a evoluat putin in ultimele jocuri, dar in partida de joi ar putea fi trimis pe teren inca din primul minut.

West Brom.

Dupa succesul impresionant de pe Stamford Bridge, a reusit sa se impuna si in etapa trecuta; a invins-o acasa pe Southampton cu 3-0. Insa, ramane in continuare in zona rosie a clasamentului, ocupand penultima pozitie cu 24 de puncte, la 9 lungimi distanta de prima echipa aflata deasupra liniei retrogradarii.

Branislav Ivanovic a absentat in ultimul joc si mai mult ca sigur va lipsi si de aceasta data.

Sunt sanse foarte mari ca managerul Sam Allardyce sa nu opereze modificari importante la nivelul primului 11 fata de ultima partida.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Leicester (3-4-1-2): Schmeichel – Fofana, Evans, Soyuncu – Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira – Maddison – Iheanacho, Vardy.

West Brom (4-4-1-1): Johnstone – Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend – Phillips, Yokuslu, Maitland-Niles, Robinson – Pereira – Diagne.

Absenti.

  • Leicester: Barnes, Justin, Morgan.
  • West Brom: Ivanovic.

Istoric Confruntari Directe.

  • Leicester a castigat 3 din precedentele 4 intalniri directe din Premier League.
  • „Vulpile” s-au impus cu 0-3 in partida din turul campionatului.

Ponturi pariuri Leicester – West Brom – ionel_iulian94.

Pentru a nu pierde locul de Liga Campionilor, Leicester se vede obligata sa castige acest meci. Si am mare incredere ca o va face, mai ales ca are avantajul valoric de partea ei. Totodata, vad si cel putin 2 goluri marcate in meci, astfel ca pariul zilei este Rezultat final 1 si peste 1.5 goluri.

La pronosticul combinat Leicester & peste 1.5 goluri se da cota 1.90 la Betfair.

West Brom nu a reprezentat un pericol pentru Leicester in ultimele intalniri directe, pierzand 3 din precedentele 4 jocuri directe de Premier League (in ultimele 2 infrangeri, West Brom a incasat cel putin 3 goluri).

Pronostic Leicester – West Brom & Cota: Leicester si peste 1.5 goluri – 1.90