Lens – Lyon ponturi pariuri 03.04.2021

lens lyon ponturi pariuri


Lens o va gazdui sambata seara de la ora 22:00 pe Lyon pe stadionul Bollaert Delelis, intr-un adevarat derby al acestei zile. Oare va reusi echipa oaspete sa se impuna in acest meci!?

lens lyon ponturi pariuri

K-boom a ales pentru acest derby un pronostic combinat pe care il va juca la Betano. Pentru cei care prefera sa joace ponturi din Franta, impreuna cu colegii mei v-am pregatit cote interesante!

Lens.

Ocupa locul 5 in acest moment, la distanta considerabila de careul de asi, la 9 puncte de Monaco. Are un golaveraj echilibrat, cu 46 de goluri marcate si 42 incasate, fapt ce ne arata ca practica un fotbal destul de deschis.

A ajuns la 9 etape consecutive fara infrangere, dintre care 4 victorii si 5 rezultate de egalitate. Pe teren propriu imparte victoriile cu rezultatele de egalitate, cate 5 de fiecare si a fost invinsa de 4 ori.

Congolezul Gael Kakuta este cel mai bun marcator al echipei, inscriind de 9 ori pana acum.

Lyon.

Vine dupa un esec usturator pe teren propriu, cu campioana en-titre, cu scorul de 4-2, parizienii conducand la un moment dat cu 4-0. In ciuda acestei infrangeri inca mai are sanse la castigarea campionatului, aflandu-se la doar 3 puncte de PSG.

In ultimele 10 runde disputate a fost invinsa doar de 2 ori, de PSG si Montpellier, in rest a avut 6 victorii si 2 rezultate de egalitate. Singura echipa care a reusit sa o invinga in deplasare pana acum, a fost Montpellier, cu scorul de 2-1.

Unul dintre cei mai buni atacanti din Ligue 1, olandezul Memphis Depay, ocupa pozitia a doua in clasamentul golgeterilor, cu 14 goluri marcate.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Lens (4-4-2) : Leca – Gradit, Bade, Michelin, Haidara – Doucoure, Clauss, Fofana, Cahuzac – Kakuta, Ganago.

Lyon (3-4-3) : Lopes – Anthony, Denayer, De Sciglio – Guimaraes, Mendes, Paqueta, Caqueret – Depay, Kadewere, Ekambi.

Absenti.

  • Lens: Kalimuendo si Medina.
  • Lyon: Aouar si Benlamri.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in tur la Lyon si a fost castigata de gazdecu scorul de 3-2.

Ponturi pariuri Lens – Lyon – K-boom.

Pentru aceasta zi de sambata vom avea 3 meciuri din Ligue 1, iar am ales sa joc un pronostic pe derby-ul zilei dintre locurile 5 si 3. Se intalnesc doua echipe care trec printr-o forma destul de buna, chiar daca se afla la 12 puncte distanta una de alta. Am evitat totusi pronosticurile pe solisti si am ales un pariu combo pe sansa dubla si goluri in care Lyon nu trebuie sa piarda si sa se marcheze peste 1.5 goluri in meci.

Lyon a ajuns la 13 deplasari consecutive in care nu a simtit gustul infrangerii, iar in 10 din acestea am avut parte si de minim 2 goluri. De asemenea in ultimele 8 partide jucate de Lens s-au marcat peste 1.5 goluri si a reusit sa castige doar 4 din acestea. In 6 din precedentele 7 dueluri directe pronosticul oferit dde mine a fost castigator, Lens reusind sa castige o singura data in aceste partide.

Pronostic Lens – Lyon: X2 si Peste 1.5 goluri in meci – 1.52.