Caută
Close this search box.

Lens – PSG ponturi pariuri 04.12.2021

lens psg ponturi pariuri

În această seară, începând cu ora 22:00, ora României, Stade Bollaert-Delelis este gazda confruntării dintre Lens și Paris Saint-Germain (PSG). Noi ți-am pregătit un pont în cotă 1.56, extras de la betfair.

lens psg ponturi pariuri

Lens

Așa cum probabil era de așteptat, aceștia au avut un parcurs foarte bun până acum. Se situează pe poziția a 5-a în Ligue 1, cu un total de 26 de puncte acumulate și un bilanț de 7 victorii, 5 remize și 4 înfrângeri.

Forma de moment este decentă, având 3 rezultate pozitive obținute din ultimele 4 dispute. În sezonul precedent au fost foarte aproape să termine pe locul de Conference League, dar Rennes nu a permis acest lucru. Diferența dintre cele două a fost făcută de un singur punct.

Lens deține al 3-lea cel mai bun atac din campionat, total de 29 de goluri marcate. Din păcate, defensiva nu a obținut cifre la fel de bune, fiind surprinsă de 22 ori. Deiver Machado și Wesley Said sunt indisponibili pentru acest joc.

PSG

Parizienii au pierdut la mustață titulatura de campionată în sezonul precedent. În stagiunea curentă par de neoprit. Se află pe poziția de lider, cu 41 de puncte acumulate. Diferența dintre ei și locul secund, ocupat de OM este de 12 puncte.

Au remizat în etapă precedentă, scor 0-0, contra celor de la Nice. În acel joc, Messi&Co și-au creat numai puțin de 22 de ocazii de gol. PSG deține cel mai bun compartiment ofensiv din Ligue 1, total de 35 de goluri marcate.

Mauricio Pochettino încă mai are de lucrat la faza defensivă. Au permis numai puțin de 15 goluri până acum. Julian Draxler, Ander Herrera, Neymar, Georginio Wijnaldum și Sergio Ramos sunt out pentru jocul de astăzi.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Lens: Leca; Gradit, Danso, Medina; Clauss, Doucoure, Fofana, Frankowski; Kakuta; Sotoca, Kalimuendo

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Ramos, Mendes; Gueye, Verratti, Paredes; Di Maria, Messi, Mbappe

Absenți

Lens: Deiver Machado, Wesley Said
PSG: Julian Draxler, Ander Herrera, Neymar, Georginio Wijnaldum

Istoric confruntări directe

În ultima dispută directă, susținută pe finalul sezonului precedent, parizienii s-au impus cu scorul de 2-1. Neymar și Marquinhos au punctat pentru PSG, în timp ce Lens a marcat prin Ignatius Ganago.

Ponturi pariuri – Lens vs PSG – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, acest duel se va încheia cu minim 3 modificări ale tabelei de marcaj. Ca o mică extensie, accesează cuvintele evidențiate pentru a afla cum poți benefica de diferite bonusuri pariuri.

Revenind la disputa prefațată, așa cum am menționat și puțin mai sus, cele două formații se descurcă excelent pe faza de atac. Lens deține o medie de 1,81 goluri înscrise pe partidă, în timp ce PSG completează cu o medie de 2,18 goluri marcate.

În ceea ce privește zona de apărare, ambele sunt surprinse cel puțin o data pe partidă. Ținând cont de eficiența din atacul oaspeților, această cifră poate fi deteriorată fără niciun fel de probleme. La ambele grupări, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 4 din ultimele 5 jocuri susținute de fiecare.

Pronostic Lens – PSG & Cota: Peste 2,5 goluri – 1.56