Letonia – Lituania ponturi pariuri 04.06.2021

ponturi fotbal

Letonia primeste vizita Lituaniei, intr-un meci din cadrul Baltic Cup ce se va juca la Riga si care va incepe la ora 19:00. Te invit sa vezi pontul propus de mine conform datelor statistice!

Date statistice

Letonia este castigatoarea ultimelor 4 editii ale Baltic Cup, ceea ce dovedeste ca trateaza cu seriozitate meciurile din aceasta competitie.

Letonia este la primul meci in aceasta competitie, in care se mai afla si Estonia. Fiecare echipa joaca cate doua meciuri, unul pe teren propriu si unul in deplasare.

Lituania a debutat cu stangul in actuala editie a Baltic Cup, infrangere pe teren propriu cu Estonia. Doar o victorie la scor in Letonia o ajuta sa castige trofeul, cu conditia ca Letonia sa castige in ultima partida in Estonia.

In ultimele 14 intalniri directe echipa ce a avut calitatea de gazda nu a pierdut. Letonia are victorii pe linie in ultimele 8 confruntari, pe teren propriu.

O singura data a plecat Lituania cu rezultat pozitiv intr-un meci jucat in Letonia, 2-1 in 1992!

In 8 din cele 10 intalniri directe pe teren leton, echipa gazda a marcat cel putin doua goluri! O victorie cu doua goluri marcate o ajuta deoarece poate juca la egal in ultimul meci, in Estonia.

In 6 din ultimele 10 meciuri externe Lituania nu a reusit sa marcheze.

Cote Letonia – Lituania
1X2
2.673.002.67

Pronostic Letonia – Lituania propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Victorie Letonia 2.67Betano1.000 RON!