Letonia – Muntenegru ponturi pariuri 24.03.2021

Letonia Muntenegru Ponturi Pariuri

Letonia este cotata cu penultima sansa in aceasta grupa de calificare, Muntenegru fiind cu o pozitie mai sus. Ma astept sa fie un joc destul de echilibrat, cu putine ocazii de gol la cele 2 porti. De aceea am ales un interval de goluri in care am foarte mare incredere.

Letonia.

Nu cred ca are sperante prea mari la calificare din aceasta grupa fiindca sunt 3 echipe foarte puternice care se vor lupta pentru primele 2 pozitii.

In ultimele partide jucate s-a descurcat bine, dar de mentionat faptul ca a intalnit formatii foarte slabe in Nations League.

Pe teren propriu reuseste sa se apare foarte bine si am tinut cont de asta cand am ales pontul.

Muntenegru.

Cu putin noroc, poate produce surpriza in aceasta grupa, insa este obligata sa se impuna in aceasta deplasare fiindca este favorita.

Practica acelasi joc rigid din urma cu cativa ani, bazandu-se in primul rand pe fazele fixe si pe forta jucatorilor din aparare.

Joaca foarte bine din punct de vedere defensiv, insa in aceasta partida va fi nevoita sa demostreze de ce este in stare pe partea ofensiva.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Letonia (4-4-2): Ozols – Savalnieks, Dubra, Oss, Ciganiks – Kamess, Zjuzins, Ikaunieks, Jaunzems – Uldrikis, Gutkovskis.

Muntenegru (4-4-2): Petkovic – Radunovic, Savic, Vujacic, Marusic – Haksabanovic, Vukcevic, Kosovic, Boljevic – Jovetic, Djurdjevic.

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit intr-un meci amical in 2020 care s-a terminat la egalitate 1-1. Daca esti de parere ca va fi un nou rezultat de egalitate intre cele 2 echipe iti recomand cota de 3.35 de la Netbet. Pareri Netbet este articolul in care poti afla opiniile celorlalti pariori despre aceasta casa de pariuri online.

Ponturi pariuri Letonia – Muntenegru – Catalin.

Ambele formatii se apara foarte bine si de aceea cred ca va fi o confruntare destul de echilibrata, cu putine ocazii de gol si am ales un interval de goluri.

In 4 din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu ale Letoniei s-au marcat cel mult 3 goluri, acest lucru intamplandu-se in 4 din ultimele 5 deplasari ale Muntenegrului.

De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3, cota fiind foarte buna.

Pronostic Letonia – Muntenegru: 1-3 goluri cota 1.47