Letonia – Olanda Ponturi Pariuri 08.10.2021

letonia olanda ponturi pariuri

Vineri, 08.10.2021, in etapa a 7-a din grupa G de calificare la Campioantul Mondial din 2022, Letonia gazduieste partida impotriva Olandei, care este liderul grupei.

Meciul se va disputa pe Daugavas Stadions, ora 21:45 si va fi arbitrata de englezul A. Madley

letonia olanda ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri GETS BET!

Letonia

Letonia se claseaza pe locul 5 in grupa G de calificare la Cupa Mondiala 2022, reusind sa obtina 5 puncte in cele 6 partide disputate.

A reusit sa obtina o singura victorie pana in prezent in preliminariile campionatului modial, impotriva celor de la Gibraltar cu scorul de 3-1. Restul de 2 puncte le-a obtinut prin rezultatele de egalitate impotriva Turciei si Muntenegru.

In ultima partida disputata, au remizat, in deplasare, impotriva celor de la Muntenegru, scor 0-0. Cu exceptia partidei impotriva celor de la Gibraltar, acesta au marcat doar de 2 ori in ultimele 4 partide si au incasat nu mai mult de 12 goluri in ultimele 5 meciuri disputate.

Olanda

In prezent se claseaza pe primul loc in grupa G, cu 13 puncte obtinute in primele 6 etape. Este la egalitate de puncte cu Norvegia si la doar 2 puncte in fata turcilor.

Echipa antrenata de Van Gaal, a obtinut sa acumuleze 7 puncte in luna septembrie si nu par a avea probleme in a castiga aceasta grupa.

Olandezii au 22 de goluri marcate in primele 6 partide disputate, iar in ultimele 2 partide disputate au reusit sa obtina doua victorii clare, 4-0 cu Muntenegru si 6-1 impotriva Turciei.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Letonia ( 4-2-3-1): Ozols – Jurkovskis, Dubra, Antonijs, Savalnieks – Emsis, Zjuzins, Ciganks, Ikaunieks, Kamess – Uldrikis.

Olanda ( 4-3-3) : Bijlow – Blind, Van Dijk, de Vrij, Dumfries – Klassen, de Jong, Gravenberch – Gakpo, Depay, Berghuis.

Absenti

Letonia: Vladislavs Gutkovskis ( cumul cartonase galbene)

Olanda: Steven Bergwikn, G. Wijnaldum.

Istoric confruntari directe

Cele doua formatii s-au mai intalnit de 4 ori, olandezii reusind sa castige de fiecare data. Ultima partida disputata intre cele doua s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru Olanda.

Letonia – Olanda Ponturi Pariuri – Paul 0722

Puteti urmari pontul propus pentru acest meci precum si biletul zilei fotbal pe site-ul nostru!

Prima clasata in grupa G se afla intr-o forma exceptionala, dupa victoriile obtinute cu scorul de 4-0 si 6-1 si nu credem ca Letonia poate face ceva in acest sens.

Chiar daca Letonia s-a aparat bine pana acum, incasand doar 10 goluri in primele 6 etape, oferind si o supriza, 3-3 cu Turcia, nu vor putea sa ii opreasca pe olandezi din a marca peste 2.5 goluri.

Se pare ca nici nu se pune in discutie victoria Olandei in aceasta partida, avand in vedere cota de sub 1.10 oferita de casele de pariuri, astfel vom miza pe faptul ca olandezii vor castiga partida si se vor marca peste 3 goluri in meci.

Pronostic Letonia – Olanda: (2/2 si 3+ goluri in meci) Olanda castiga ambele reprize si se vor marca 3+ goluri in meci- Cota 1.70!