Levante – Atletico Madrid ponturi pariuri 23.06.2020

Levante - Atletico Madrid predictii pariuri 28102021

Marti avem un meci vital pentru Atletico Madrid, care trebuie sa ia toate punctele la Levante. Jocul conteaza pentru etapa cu numarul 31 din La Liga.
Levante - Atletico Madrid predictii pariuri

Eu am pariat o cota de 1.64, din oferta Superbet. Partida de pe Estadio Ciudad de Valencia va incepe la ora 20:30.

Levante.

Echipa gazda nu a jucat deloc rau in acest sezon. Se claseaza pe locul 11 in La Liga si nu are probleme cu retrogradarea. Este neinvinsa in cele trei partide jucate dupa pandemie. A remizat cu Valencia si Sevilla, iar runda trecuta a castigat la Espanyol. A facut meciuri excelente in aceasta perioada.

Levante vine dupa patru jocuri de GG in campionat. Este o echipa care in general marcheaza si nu sta rau pe atac. Are totusi cea mai slaba aparare din primele 11 clasate. Bilantul sau pe teren propriu in La Liga este 7/4/3. Ivan Lopez este singurul absent.

Levante - Atletico Madrid pronosticuri

Atletico Madrid.

Madrilenii au urcat pe locul trei in La Liga, dar lupta pentru ultimele doua pozitii de UCL este inca deschisa. Nu isi permit sa se relaxeze si trebuie sa confirme forma buna in care se afla. Au castigat cu Valladolid si Osasuna, iar pe terenul lui Bilbao au remizat.

De opt etape nu a mai pierdut Atletico in campionat. Are a doua aparare si ia foarte greu gol. Deplasarile au fost insa punctul slab pana acum, bilantul pe teren strain fiind modest, 4/8/3. Felipe Monteiro si Vrsaljko sunt accidentati. Simeone nu are alte probleme de lot.

Echipe Probabile:

Levante (4-4-2): Aitor – Miramon, Postigo, Vezo, Tono – Campana, Melero, Vukcevic, Rochina – Roger, Mayoral.

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Lodi, Savic, Hermoso, Arias – Saul, Thomas, Llorente, Koke – COsta, Joao Felix.

Vezi toate cotele pentru Levante – Atletico Madrid!

Absenti.

  • Levante: Ivan Lopez.
  • Atletico Madrid: Felipe Monteiro si Vrsaljko.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur a castigat Atletico, dupa un meci frumos : 2-1.
  • Madrilenii sunt neinvinsi in ultimele cinci jocuri directe.

Aici ai pontul pentru U Craiova – Botosani, cota 1.60!

Ponturi pariuri Levante – Atletico Madrid – Bomber.

Echipa oaspete trebuie sa atace si tocmai de aceea eu cred ca se va marca pana la pauza. Ambele echipe sunt intr-o perioada buna si dupa pandemie nu au aratat deloc rau pe atac. Levante a facut numai meciuri de GG, Atletico are cifre bune si ea, asa ca golul nu va lipsi.

Cu Diego Costa si Joao Felix in atac, eu cred ca oaspetii inscriu pana la pauza. Levante trece si ea de un gol marcat in medie pe meci acasa. Ultimele trei deplasari in La Liga pentru Atletico au avut intre una si doua reusite pana la pauza.

Pronostic Levante – Atletico Madrid & Cota: Interval 1-2 goluri in prima repriza – 1.64