Levante – Getafe ponturi pariuri 16.10.2021

levante getafe ponturi pariuri

Dupa periplul nationalelor in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, campionatele isi reiau activitatea si se reintorc la rutina de zi cu zi. Continua calculele pentru fiecare punct, astfel incat echipele sa isi asigure un loc cat mai cald in clasament. La Liga sufera mult in calitate odata cu plecarea celor doi granzi, insa este mai echilibrat ca niciodata. Levante o intalneste pe Getafe, intr-un derby al suferintei.

levante getafe ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 19:30 si va fi arbitrat de M.Lopez. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase. Daca te intereseaza cum obtii de la betano bonus fara depunere, poti vizita articolul de aici.

Levante.

Este una dintre echipele care nu au cunoscut gustul victoriei in acest sezon, aflandu-se pe locul 18 cu 4 puncte stranse.

Sunt 8 meciuri in acest sezon in care Levante nu a reusit decat 4 egaluri. In ultimele 5 partide a adunat doar doua puncte, ultimele trei meciuri consemnand tot atatea infrangeri.

Acasa a disputat 3 meciuri, obtinand doua egaluri si o infrangere. A remizat 3-3 cu Real Madrid si 1-1 cu Vallecano, dar a pierdut cu Celta Vigo, 0-2.

Getafe.

Este ultima in clasament si este cea de-a doua echipa care nu a invins pe nimeni in campionat, obtinand un singur punt, in chiar ultima etapa .

A remizat acasa cu Real Sociedad, 1-1, punand capat unei serii de 8 partide consecutive in care a pierdut, marcand doar de 3 ori si primind 13 goluri.

In deplasare a jucat patru partide in acest sezon, toate pierdute: 0-1 la Vallencia, 1-2 la Barcelona, 0-3 la Vallecano si 0-2 la Betis. Echipa nu se afla deloc intr-o situatie placuta, avand nevoie mare de puncte.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Levante(4-4-2): Fernandez – Miramon, Vezo, Mustafi, Clerc – De Frutos, Radoja, Melero, Morales – Marti, Gomez.

Getafe(4-4-2): Soria – Suarez, Dakonam, Cuenca, Olivera – Iglesias, Florentino, Maksimovic, Alena – Mata, Sandro.

Absenti:

Levante: E.Bardhi, J.Campana, M.Malsa, S.Postigo, N.Vukcevic.

Getafe: J.Jankto, Vitolo.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut Levante s-a impus pe teren propriu cu 3-0, iar in restur Getafe si-a luat revansa cu 2-1.

Ponturi pariuri Levante – Getafe – zamy_bz.

Este un meci de o importanta capitala pentru ambele echipe, desi suntem abia la inceputul campionatului. Un nou esec le-ar afunda si mai tare in subsolul clasamentului, pe cand o victorie le-ar mai da ragaz sa respire un alt aer decat cel dat de locurile care duc in liga a doua. Daca te intereseaza informatii despre case de pariuri deschise non-stop, poti vizita articolul de aici.

Meciurile de acets gen sunt atat de tensionate, incat se lasa de obicei cu multe cartonase, fie ele galbene sau rosii. Nu cred ca acest meci sa iasa din tipar, mai ales ca statisticile ne arata doua echipe destul de neglijente la acest capitol. Prin urmare asupra acestui aspect o sa ma opresc si eu.

Pronostic Levante – Getafe peste 1.5 cartonase in prima repriza – 1.60!