Leverkusen – Dortmund ponturi pariuri 11.09.2021

leverkusen dortmund ponturi pariuri

Sambata, in etapa a 4-a a Bundesligii, le vom avea fata in fata pe doua dintre cele mai bune echipe din campionatul Germaniei, Bayer Leverkusen in calitate de gazda, echipa care ocupa locul 2 in clasament si vizitatorii de la Borussia Dortmund, clasati pe locul 5, dupa 3 etape.

Partida va incepe la ora 16:30, se va disputa pe BayArena din Leverkusen, fiind transmisa de canalele Digi Sport!

leverkusen dortmund ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si accesati sectiunea cum imi fac cont la Betano, pentru a putea paria!

Leverkusen

Leverkusen ocupa locul 2 in acest moment, dupa 3 etape disputate, adunand 7 puncte din 9 posibile, cu 9 goluri marcate si 2 incasate. Este in lupta directa cu Borussia Dortmund pentru obtinerea locului secund sau chiar a titlului de campioana.

In prima etapa, Leverkusen a remizat in deplasare cu Union Berlin, scor 1-1, intr-un meci dominat in mare parte, dar in care nu au reusit sa isi adjudece victoria. Etapa a 2-a a adus o victorie categorica impotriva celor de la Monchengladbach, scor 4-0, golurile fiind marcate de Sommer – autogol, Schick, Diaby si Amiri.

In etapa precedenta au castigat din nou, pe terenul celor de la Augsburg, scor 4-1, meci in care au beneficiat de doua autogoluri ale celor din Augsburg (Iago si Niederlechner), mai marcand si Schick si Wirtz.

Sunt loviti de cateva absente importante, cum ar fi Baumgartlinger, Aranguiz sau Fosu-Mensah.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund ne-a obisnuit in ultimele sezoane ca fiind una dintre cele mai spectaculoase echipe din Germania, demonstrand si in acest sezon, prin cele 9 goluri marcate si 6 incasate in cele 3 etape disputate pana in acest moment, goluri care i-au ajutat sa obtina 6 puncte.

In prima etapa au oferit un prim meci spectaculos, scor 5-2 acasa cu Frankfurt, pentru Borussia marcand prin Reus, Hazard, Haaland o dubla si Reyna. A urmat o infrangere in Supercupa cu Bayern Munchen, scor 1-3.

Etapa a doua a adus prima infrangere in campionat, in deplasarea de la Freiburg, scor 2-1, intr-un meci in care au dominat in mare partida, dar nu au fost destul de eficienti la finalizare. In meciul trecut, au jucat acasa impotriva celor de la Hoffenheinm, meci castigat de Borussia cu scorul de 3-2 prin golurile marcate de Reyna, Bellingham si Haaland.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky – Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker – Palacios, Aranguiz – Diaby, Demirbay, Paulinho – Schick

Dortmund (4-3-3): Kobel – Passlack, Witsel, Akanji, Guerreiro – Dahoud, Bellingham, Reyna – Brandt, Malen, Haaland

Absenti

Leverkusen: Aranguiz, Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Hincapie, Tapsoba

Dortmund: Can, Coulibaly, Hazard, Schulz, Zagadou, Hummels, Meunier, Reus.

Istoric confruntari directe

In ultimele 6 partide disputate intre cele doua echipe, Dortmund s-a impus in 4 randuri, iar Leverkusen a adunat doua victorii. Ultima partida terminata la egalitate intre cele doua combatante, dateaza din 2017.

In ultimele 3 partide s-au marcat goluri in ambele porti.

Leverkusen – Dortmund ponturi pariuri – Paul0722

Cu siguranta vom avea parte de o partida spectaculoasa, foarte probabil ambele echipe vor marca, iar ca marcatori favoriti ii avem pe atacantii ambelor formatii, Schick si Haaland care traverseaza o perioada foarte buna.

Ambele echipe s-ar mentine in coasta liderului Wolfsburg, care are pana in aceasta etapa un parcurs perfect, fiecare echipa fiind nevoita sa castige pentru a se mentine si aproape de Bayern, echipa care nu va pierde multe puncte in acest sezon.

Pronosticul propus il veti gasi la sectiunea ponturi pariuri Bundesliga.

Pronostic Leverkusen – Dortmund: GG si peste 2.5 goluri – Cota 1.57!