Leverkusen – Union Berlin ponturi pariuri 15.05.2021

Sambata, BayArena din Leverkusen va fi gazda meciului din etapa a 33-a, penultima a campionatului, dintre gazda Bayer si oaspetii de la Union Berlin.

Incepand cu ora 16:30, gazdele vor incerca sa isi adjudece locul 6, loc eligibil pentru participarea in sezonul viitor de Europa League, iar oaspetii, in cazul unei victorii pastrand sanse pentru unul din locurile 7 sau 8, locuri care le vor putea permite sa participe in cupele europene.

Urmariti analiza meciului si pontul propus pentru aceasta partida!

Bayer 04 Leverkusen

Echipa lui Hannes Wolf se afla pe locul 6 in clasament, adunand 51 de puncte pana in aceasta etapa, avand marcate 51 de goluri si incasate 35. Se afla in moementul actual pe loc eligibil pentru participarea in sezonul viitor de Europa League, avand nevoie de victorie in meciul cu Union, pentru a nu mai avea emotii si a fi siguri ca vor incheia campionatul pe acest loc.

Leverkusen vine dupa un egal pe terenul celor de la Werder Bremen, 0-0 si o victorie 3-1, acasa, impotriva lui Frankfurt. In ultimele 6 etape, au pierdut un singur meci, disputa cu campioana Bayern Munchen.

Antrenorul Hannes Wolf nu s-a putut baza in ultima perioada pe mai multi jucatori importanti, cum ar fi Baumgartlinger, Bender sau Fosu-Mensah, jucatori care vor lipsi si in aceasta etapa, aspecte care au afectat rezultatele inregistrate.

Union Berlin

Union Berlin se afla pe pozitia a 8-a in clasament, adunand pana in aceasta etapa 46 de puncte, cu 47 de goluri marcate si 41 incasate. Pastreaza sanse pentru ocuparea unui loc care sa ii permita sa participe pentru a doua oara in istorie in cupele europene, daca va reusi in cele doua etape ramase pana la finalul stagiunii sa o depaseasca pe Monchengladbach si chiar si pe rivala din acest meci, in cazul unei victorii.

Echipa din capitala Germaniei vine dupa o infrangere usturatoare, 0-3 pe terenul lui Wolfsburg, ultima victorie in deplasare datand din etapa cu numarul 22 de pe terenul lui Freiburg. Au 2 victorii, 2 infrangeri si 2 egaluri in ultimele 6 meciuri disputate.

Antrenorul Urs Fischer are o lista lunga de absenti si pentru acest meci, amintesc pe Awoniyi, Becker sau Dajaku, titulari obisnuiti atunci cand sunt disponibili.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile:

Leverkusen ( 4-2-3-1 ): Hradecky – Tah, Dragovic, Tapsoba, Wendell – Palacios, Demirbay – Bailey, Wirtz, Bellarabi – Schick

Union Berlin ( 3-5-2 ): Luthe – Friedrich, Knoche, Schlotterbeck – Lenz, Andrich, Griesbeck, Gentner, Envartsen – Pohjanpalo, Kruse

Absenti:

Leverkusen: Alario, Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Arias, Bender, Sinkgraven

Union Berlin: Becker, Busk, Awoniyi, Dajaku, Hubner, Promel, Teuchert, Ujah

Istoric confruntari directe:

In ultimele 5 confruntari directe, de la promovarea celor de la Union in Bundesliga, Leverkusen s-a impus de fiecare data pe teren propriu, iar Union Berlin are o singura victorie, chiar in turul campionatului, scor 1-0.

Din cele 5 meciuri disputate din 2017 incoace, niciunul nu s-a incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Leverkusen – Union Berlin – Paul0722

Analizand statistica care ne spune ca niciun meci intre cele doua echipe nu s-a incheiat la egalitate, cat si nevoia de puncte a celor de la Bayer, sunt de parere ca acestia isi vor adjudeca victoria pentru a-si pastra locul 6 ocupat in acest moment.

O infrangere pentru cei de la Leverkusen ar insemna o ultima etapa cu griji, in ceea ce priveste participarea in sezonul viitor de Europa League, lucru pe care nu cred ca il vor putea digera suporterii si conducerea clubului.

O sa merg in acest meci pe mana lui Leverkusen, pariind pe o victorie care le-ar aduce linistea in acest final de campionat.

Urmareste analizele tipserilor si articolele de pe acest site si afla cum sa castigi la pariuri!

Pronostic Leverkusen – Union Berlin: 1 solist! Cota 1.90!