Leverkusen – Young Boys ponturi pariuri 25.02.2021

Leverkusen Young Boys Ponturi Pariuri

Ne pregatim de spectacol in aceasta seara pe BayArena unde avem parte de returul saisprezecimilor de finala din UEL. Leverkusen primeste vizita elvetienilor de la Young Boys incepand cu ora 22:00, iar nemtii cauta revansa dupa infrangerea din mansa tur (3-4).

Leverkusen Young Boys Ponturi Pariuri

Ti-am pregatit un pariu pe goluri la jocul din Germania pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

Leverkusen.

Nu se afla in cea mai buna forma conform ultimelor rezultate. In campionat ocupa doar locul 5 cu 37 de puncte, la 5 distanta de lupta pentru o pozitie de UCL. Nu a mai castigat un meci de doua etape, remizand in ambele contra celor de la Mainz (2-2) si Augsburg (1-1).

A castigat 5 din cele 6 jocuri din grupa C din UEL, calificandu-se de pe primul loc. Iata ca a avut un meci mai mult decat dificil in Elvetia unde abordarea a fost gresita inca din start-ul partidei.

A primit 3 goluri in primele 45 de minute, iar lucrurile deveneau imposibil de remediat. Nemtii au stiut cum sa gestioneze a doua repriza, iar in minutul 68 scorul partidei era 3-3. Neatentia de pe linia de fund a trupei lui Bosz a costat-o pe Leverkusen in final, campioana Elvetiei reusind sa se impuna cu 4-3.

Young Boys.

Controleaza Super League din Elvetia dupa 21 de etape, clasandu-se pe prima pozitie. A strans un total de 50 de puncte, pierzand un singur meci si remizand in 5 din cele 20 de partide. Young Boys detine un avans de 18 puncte fata de Basel si pare ca numai poate pierde coroana pentru inca un an consecutiv.

Nu a avut parte de o grupa usoara in UEL, calificandu-se de pe locul 2 dupa o lupta cu CFR Cluj in care experienta si valoarea au castigat in detrimentul ambitiei trupei ardelene.

A abordat cum nu se putea mai bine partida cu formatia din Bundesliga 1, Leverkusen, iar prima repriza ramane de referinta pentru pregatirea duelului din Germania, reusind sa inscrie de 3 ori in 45 de minute.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Leverkusen (4-1-2-1-2): Lomb – Sinkgraven, Dragovic, Tah, Frimpong – Demirbay – Wirtz, Amiri – Schick – Gray, Bailey

Young Boys (4-4-2): von Ballmoos – Hefti, Lustenberger, Zesiger, Lefort – Ngamaleu, Lauper, Aebischer, Fassnach – Siebatcheu, Meschack

Absenti.

Leverkusen : Arias, Baumgartlinger, Bellarabi, Bender, Hradecky, Paulinho
Young Boys : Sierro, Petignat, Martins

Istoric Confruntări Directe

Una dintre cele mai spectaculoase intalniri din faza tur a saisprezecimilor din UEL le-a aliniat chiar pe cele doua formatii, Young Boys si Leverkusen, avand parte de o partida cu 7 goluri din care echipa lui Seoane a iesit castigatoare cu 4-3.

Pariaza la jocul de pe BayArena pe o cota 2.30 pentru o victorie la doua goluri a trupei germane chiar la PublicWin. Poti afla din articolul Cod bonus PublicWin cum incasezi bonusul consistent de la aceasta agentie.

Ponturi pariuri Leverkusen – Young Boys -> Andrew.

Dupa o partida tur in care am avut parte de 7 reusite, voi miza si in aceasta seara pe un nou duel spectaculos, avand incredere in trupa germana ca poate inscrie inca din prima repriza.

Leverkusen are o revansa de luat dupa jocul din Elvetia. Nu se apara prea bine in ultima perioada, primind 7 goluri, dar poate compensa cu o replica pe masura din partea lui Schick&Co.

Young Boys trebuie sa ramana la fel de activa si de implicata si in aceasta deplasare. Nu poate apara scorul din tur fiind obligata sa iasa la joc si sa marcheze din nou daca isi doreste calificarea.

Pronostic Leverkusen – Young Boys :Leverkusen peste 0,5 goluri in prima repriza – Cota 1.50