Liechtenstein – Armenia ponturi pariuri 25.03.2021

Forma Ionut Zamfirache: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Ionut Zamfirache
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Joi seara cu incepere de la ora 21:45 pe arena Rheinpark din Vaduz va avea loc intalnirea dintre Liechtstein si Armenia din cadrul grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial.

Mai jos va prezint cateva detalii si statistici ale celor 2 selectionate, dar si un pronostic in cota 1.61 la Maxbet.

Liechtenstein Armenia Ponturi Pariuri

Liechtenstein.

Este una dintre cele mai modeste selectionate ale Europei, fiind in urna a 4-a valorica. In Uefa Nations League a terminat pe locul secund dintr-o grupa de 3 din care au mai facut parte Gibraltar si San Marino.

Ultimul duel pe teren propriu l-a disputat contra reprezentativei San Marino, partida terminandu-se la egalitate scor 0-0.

Cel mai remarcat jucator al nationalei este mijlocasul Nicolas Hasler, acesta evoluand in liga a 2-a din Elvetia, la FC. Thun.

Armenia.

Este clar favorita acestui duel, avand in componenta lotului jucatori mult mai experimentati, care cu siguranta vor face diferenta in cele 90 de minute.

Printre selectiile importante facute de spaniolul C.Caparros pentru acest joc se regasesc multi jucatori ce evolueaza in campionatul intern, cel mai remarcat fiind Aleksandr Karapetyan de la Ararat-Armenia.

In urma Uefa Nations League, a reusit sa urce in League B, dupa ce a terminat pe prima pozitie intr-o grupa din care au mai facut parte Macedonia de Nord, Georgia si Estonia.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Liechtenstein (4-1-4-1): Hobi – Goppel, Hofer, Malin, Brandle – Buchel – Kuhne, Hasler, Frommelt, Y. Frick – N. Frick.

Armenia (4-5-1): Yurchenko – Hambardzumyan, Haroyan, Hovhannisyan – Grigoryan, Udo – Barsenghyan, Koroyan, Hakobyan – Karpetyan.

Absenti.

  • Liechtstein:
  • Armenia:

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimul duel dintre cele doua selectionate s-a terminat la egalitate scor 1-1 disputat in calificarile pentru Euro2020.

Ponturi pariuri Liechtstein – Armenia – Ionut Zamfirache.

Armenia are o nationala mai puternica si cel mai probabil se va impune in acest duel cu o formatie care se afla in ultima urna valorica. Astfel, din categoria ponturi 1X2 mizez pe predictia 2 solist, insa pentru o cota mai buna voi miza si pe faptul ca nu se vor marca mai mult de 4 goluri.

Pentru ca reprezentativa Armeniei sa se impuna in acest joc se da cota 1.30 la MaxBet. Daca vrei sa afli mai multe opinii legate de MaxBet iti propun sa vezi articolul Cum imi fac cont la Maxbet gasesti un tutorial pas cu pas daca vrei sa-ti deschizi si tu cont.

Nationala Armeniei traverseaza o perioada buna avand 5 partide consecutive fara infrangere, inregistrand 3 victorii si 2 egaluri, in 4 dintre aceste partide marcandu-se peste 1.5 goluri.

Pronostic Liechtstein – Armenia & Cota: Armenia castiga& sub 4.5 goluri – 1.61

Leave a Comment: