Juventus – Malmo ponturi pariuri 08.12.2021

juventus malmo ponturi pariuri

In ultima etapa din acest sezon de Liga Campionilor in grupa H, Malmo se deplaseaza pe stadionul celor de la Juventus. Partida se va juca miercuri de la ora 19:45. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.05 la agentia de pariuri sportive online Gets Bet!

juventus malmo ponturi pariuri

Juventus.

A castigat ultimul meci jucat in campionat pe teren propiu impotriva lui Genoa cu scorul de 2-0.

Gazdele se situeaza pe locul 2 in clasamentul grupei H al Ligii Campionilor reusind patru victorii si o infrangere dupa primele 5 partide jucate. Juventus se poate califica de pe primul loc in cazul in care castiga aceasta partida iar Chelsea nu reusesete sa castige confruntarea cu Zenit.

Juvenus se afla pe locul 5 in Serie A si a acumulat 27 de puncte dupa primele 16 meciuri jucate si este la o distanta de 7 puncte de ocupanta locului 4, Atalanta. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Juventus a pierdut 2 din ultimele partide jucate acasa in toate competitiile

Malmo.

A remizat ultimul meci jucat impotriva lui Halmstad partida terminandu-se cu scorul de 0-0.

Oaspetii se situeaza pe ultimul loc in gupa H din Liga Campionilor si indiferent de rezultatul acestei confruntari va termina pe locul 4.

Malmo se afla pe locul pe primul loc in campionatul intern si a acumulat 29 de puncte dupa 30 de partide jucate si este la egalitate de puncte cu secund-clasata, AIK. A marcat in ultimele 8 din 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Malmo a pierdut numai o partida din ultmele 6 pe teren advers in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-2-3-1): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro; Locatelli, Bentancur; Kulusevski, Dybala, Bernardeschi; Morata.

Malmo (3-5-2): Dahlin; Nielsen, Ahmedhodzic, Brorsson; Berget, Christiansen, Innocent, Rakip, Olsson; Birmancevic, Colak.

Absenti:

Juventus : Perin, Danilo, De Sciglio, Ramsey, Chiesa, McKennie.

Malmo:

Malmo: Beijmo, Knudsen, Toivonen.

Istoric Confruntari Directe.

Partida tur dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru Juventus.

Ponturi pariuri Juventus – Malmo – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online 888Sport. Acceseaza acest link pentru un cod bonus gets bet.

Juventus va incerca sa obtina a treia victorie consecutiva fara gol primit si avand in vedere ca adversarii din acest meci au doar o reusita in grupele Ligii Campionilor din acest sezon, este foarte probabil ca „Batrana Doamana” sa-si atinga obiectivul.

Malmo a ajuns la trei victorii consecutive pe teren advers dar echipa nu este nicidecum pregatita pentru Liga Campionilor. Cel mai probabil oaspetii s-ar multumi sa marcheze in poarta adversarilor dar pana acum in trei confruntari directe nu au facut-o niciodata.

Pentru ponturi pariuri Liga Campionilor ma astept ca Juventus sa nu primeasca gol pentru al treilea meci la rand asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Juventus Malmo NGG – Cota 1.62!