Manchester United – Young Boys ponturi pariuri 08.12.2021

manchester united young boys ponturi pariuri

La ultima reprezentatie in aceasta faza a grupelor din Liga Campionilor, Manchester United primeste vizita elvetienilor de la Young Boys pe Old Trafford incepand cu ora 22:00. Diavolii si-au rezervat locul in optimi, dar au o revansa de luat dupa episodul neplacut de la Berna. 

Manchester United.

Dupa ce a fost investit ca antrenor principal pe banca lui Manchester United, iata ca Ralf Rangnick a reusit sa se impuna in vestiarul diavolilor rosii, iar cele 4 rezultate consecutive fara infrangere confirma de departe acest lucru.

Ronaldo&Co ocupa prima pozitie in grupa F din Liga Campionilor, reusind sa acumuleze un total de 10 puncte in cele 5 runde disputate pana acum.

Deplasarea de la Villarreal (2-0) a fost prima in calitate de antrenor principal pentru Rangnick care si-a condus echipa spre a 3-a victorie din grupa si implicit spre obtinerea tichetului de calificare pentru Primavara Europeana.

Lucrurile incep sa fie imbucuratoare si in Premier League acolo unde Fred a adus a doua victorie consecutiva pentru Manchester United dupa 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Crystal Palace.

Young Boys.

Exact la inceputul competitiei, trupa lui Wagner reusea una dintre cele mai mari surprize din aceasta faza a grupelor dupa 2-1 pe teren propriu cu Manchester United, insa intre timp, situatia s-a schimbat radical pentru elvetieni.

Young Boys ocupa ultima pozitie in grupa F cu doar 4 puncte acumulate dintr-un total de 18 puse in joc, si fiind la doar 2 distanta de calificarea in UEL, pozitie ocupata in acest moment de Atalanta.

Pana la runda precedenta Young Boys alinia 3 infrangeri consecutive in Liga Campionilor si pare ca nu mai are incredere in obtinerea unui loc in primavara europeana. A semnat prima remiza din grupa intr-o nota extrem de spectaculoasa, scor 3-3, chiar in fata celor de la Atalanta.

Inaintea deplasarii de la Manchester, Young Boys a suferit a 4-a infrangere in Super League dupa un rezultat de 1-2 in fata celor de la Servette, fiind acum la 9 puncte distanta de liderul Zurich.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester United (4-2-3-1): Henderson; Wan-Bissaka, Mengi, Bailly, Telles; Matic, Van de Beek; Greenwood, Mata, Martial; Ronaldo

Young Boys (4-3-3): Faivre; Hefti, Burgy, Lauper, Lefort; Aebischer, Martins, Rieder; Elia, Siebatcheu, Ngamaleu

Absenti.

  • Manchester United: Varane
  • Young Boys:

Istoric Confruntari Directe.

  • Inaintea partidei din mansa tur castigata de Young Boys cu scorul de 2-1, cele doua formatii s-au mai intalnit la nivelul grupelor din Liga Campionilor, Manchester United semnand in 2018 o dubla victorie, scor 3-0 pe terenul elvetienilor si 1-0 pe propria arena.
  • Citeste articolul Top case pariuri online si vezi care sunt cele mai importante agentii de pariuri din Romania care activeaza in spatiul online.

Ponturi pariuri Manchester United – Young Boys -> Andrew.

Chiar daca si-a asigurat deja prezenta in optimile UCL, voi miza pe o noua victorie din partea elevilor lui Rangnick, dar si pe cel putin 3 goluri in meci, la o cota excelenta propusa de Superbet.

Manchester United a castigat ultima partida din grupa, scor 2-0 la Villarreal si nu mai are nicio emotie in privinta calificarii. Totusi, are de luat o revansa dupa episodul neplacut de la Berna, mai ales acum cand situatia pare ca s-a linistit in tabara diavolilor rosii. Au obtinut a 3-a victorie in ultimele 4 jocuri, iar 4 din cele 5 partide din UCL s-au incheiat cu cel putin 3 goluri pe tabela.

Young Boys vine la Manchester cu gandul sa marcheze, insa are nevoie de mai mult pentru a izbuti calificarea in saisprezecimile UEL. A incasat o medie de 5 goluri in ambele confruntari cu Atalanta si Villarreal, iar dupa succesul neasteptat de acasa cu United, cred ca ne asteapta o revansa din partea englezilor. Trupa lui Wagner vine dupa 2 infrangeri in ultimele 3 jocuri de campionat si cred ca sunt toate sansele sa vedem un nou rezultat negativ in dreptul oaspetilor.

Pronostic Manchester United – Young Boys: 1&3+ – 1.90