Lille – Lyon ponturi pariuri 01.11.2020

lille - lyon ponturi pariuri

Duel tare in runda a 9-a din Ligue 1. Ocupanta locului secund, LOSC Lille, va primi vizita celor de la Olympique Lyonnais. Partida are loc duminica, de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.55 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

lille - lyon ponturi pariuri

Lille.

La mijlocul saptamanii a jucat in Liga Campionilor; a facut 2-2 acasa cu formatia scotiana, Celtic (cele 2 goluri ale gazdelor au fost marcate de Celik si Ikone). In urma acestei remize a ajuns la 13 meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile oficiale.

Inainte de inceperea acestei etape se clasa pe locul 2 cu 18 de puncte, la egalitate de puncte cu liderul PSG. Are 5 victorii, 3 egaluri, 0 infrangeri si un golaveraj de 14:3 (cea mai buna defensiva din Ligue 1). Burak Yilmaz este principalul marcator al echipei cu 4 reusite.

In fiecare din ultimele 7 partide pe care le-a disputat s-au marcat peste 1.5 goluri. Este cu gol marcat in fiecare din ultimele 9 meciuri de acasa (Liga Campionilor + Ligue 1).

Lyon.

Vine dupa succesul de acasa cu Monaco; s-a impus cu 4-1 (cele 4 goluri ale formatiei pregatite de Rudi Garcia au fost marcate de Depay, Ekambi (x2) si Aouar). Melvin Bard a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru meciul de duminica.

Inainte de inceperea acestei etape se clasa pe pozitia a 6-a cu 13 puncte. Are 3 victorii, 4 rezultate de egalitate, 1 esec si un golaveraj de 14:8. Memphis Depay este principalul marcator al echipei cu 5 reusite.

In ultimele 5 deplasari din Ligue 1 a obtinut o singura victorie. A incasat cel putin 1 gol in 8 din precedentele 10 deplasari de campionat.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lille (4-4-2): Maignan – Celik, Fonte, Botman, Bradaric – Ikone, Andre, Sanches, Bamba – David, Yilmaz.

Lyon (4-3-3): Lopes – Dubois, Marcelo, Diomande, Cornet – Paqueta, Mendes, Aouar – Kadewere, Depay, Ekambi.

Absenti.

  • Lille: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Lyon: Bard, Denayer.

Istoric Confruntari Directe.

  • Lille a iesit neinvinsa din precedentele 8 intalniri directe.
  • Precedenta confruntare directa de pe Stade Pierre-Mauroy s-a incheiat cu victoria gazdelor (1-0).

Ponturi pariuri Lille – Lyon – ionel_iulian94.

LOSC Lille este intr-o forma foarte buna, reusind sa termine neinvinsa ultimele 10 meciuri jucate in toate competitiile.

Formatia pregatita de Christophe Galtier are cea mai buna defensiva din acest inceput de sezon (la egalitate cu PSG); in cele 8 meciuri jucate a incasat doar 3 goluri.

Se castiga foarte greu pe Stade Pierre-Mauroy; in precedentele 16 meciuri de Ligue 1 disputate acasa, Lille a suferit doar 2 esecuri.

Lyon NU a reusit sa se impuna in ultimele 3 deplasari de la Lille, iar in precedentele 13 confruntari directe de pe Stade Pierre-Mauroy a obtinut 1 singur succes.

In tabara gazdelor nu sunt anuntate absente importante pentru acest meci.

Pronostic Lille – Lyon & Cota: Sansa dubla 1 sau X – 1.55