Lille – Reims ponturi pariuri 22.09.2021

lille reims ponturi pariuri

Campioana Frantei are nevoie de victorie miercuri seara pe teren propriu contra celor de la Reims dupa ce a castigat un singur meci in 6 etape. Partida va avea loc cu incepere de la ora 20.00 pe Stade Pierre-Mauroy din Villeneuve d'Ascq.

lille reims ponturi pariuri

Lille

Are un recul dupa castigarea titlului sezonul precedent, acum dupa 6 etape nu a cumulat decat 5 puncte, destul de putine daca doreste o clasare in primele 3 campionatul actual.

In ciuda acestui parcurs a castigat SuperCupa Frantei in dauna lui PSG, insa au trecut 3 partide pana a bifat primul succes in Ligue 1, un 2-1 pe teren propriu contra celor de la Montpellier.

A suferit tot atatea infrangeri in ultimele doua runde, ambele partide au fost insa in deplasare: 2-1 la Lorient, respectiv 1-0 pe terenul lui Lens, ajungand astfel la 3 esecuri in 6 runde.

Poti incerca un pariu pe victoria sa la casa de pariuri online Betano, una dintre casele de pariuri cu cele mai mari cote.

Intre timp a debutat si in grupele Champions League, dar nici acolo nu a avut parte de un rezultat bun, doar 0-0 acasa cu Wolfsburg, iar germanii au evoluat cu un jucator in minus.

Reims

Oaspetii au terminat pe locul 14 sezonul precedent, destul de aproape de zona retrogradarii, situatie pe care spera sa o evite in actualul, dar dupa 6 runde are doar 7 puncte.

Pana acum a suferit un singur esec insa, 0-2 pe teren propriu cu PSG, in rest a contabilizat 4 remize si o victorie in precedenta deplasare contra lui Rennes.

Daca pe teren propriu nu se descurca deloc fiind fara victorie de 14 partide, in deplasare lucrurile stau mult mai bine, a pierdut un singur meci cu PSG din ultimele 9 infruntari, bifand si 4 victorii pe acest interval.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Lille (4-4-2): Grbic – Celik, Fonte, Botman, Reinildo – Ikone, Andre, Onana, Yazici – David, Yilmaz.

Reims (3-5-2):Rajkovic – Gravillon, Faes, Abdelhamid – Matusiwa, Foket, Kebbal, Munetsi, Konan – Van Bergen, Ekitike.

Vezi aici toate cotele pentru Lille – Reims!

Absenti.

Lille: Xeka – suspendat; Renato Sanches, Jonathan Bamba – accidentati.

Reims: Arber Zeneli – accidentat; Moussa Doumbia, Kaj Sierhuis – incerti.

Istoric confruntari directe.

Lille a castigat ambele partide in stagiunea precedenta, 2-1 acasa si 1-0 in deplasare.

Ponturi pariuri Lille – Reims – Lily84.

Lille are inca absente provocate de accidentari sau suspendari, dar Timothy Weah si Domagoj Bradaric au revenit la antrenamente, primul chiar a evoluat contra lui Lens.

Oaspetii au o lista lunga de absenti, dar spre eosebire de omologul sau, Oscar Garcia nu are atat de multe solutii de calitate, ceea ce va afecta fara indoiala randamentul formatiei sale.

Mizez pe un succes al gazdelor, au nevoie de cele 3 puncte, in plus au revenit cativa jucatori importanti, linia mediana este la capacitate maxima, de asemenea si atacul.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Lille – Reims: victorie Lille cota 1.80