Lille – Rennes ponturi pariuri 21.05.2022

lille rennes ponturi pariuri

Stade Pierre-Mauroy din Villeneuve d'Ascq va gazdui sambata seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Lille si Stade Rennes. Meciul va conta pentru ultima etapa a acestui sezon de Ligue 1, iar oaspetii pornesc cu prima sansa.

lille rennes ponturi pariuri

Lille

A cedat destul de usor lupta pentru apararea titlului cucerit sezonul trecut, cu o etapa inainte de final ocupa doar pozitia a 10-a cu 54 de puncte si va rata prezenta in cupele europene, nu am mizat pe biletul zilei un pronostic favorabil gazdelor.

In ultima etapa a castigat 3-1 pe terenul lui Nice, dar venea dupa doua infrangeri consecutive, 3-0 in deplasarea de la Troyes si 1-2 acasa cu Monaco.

Benjamin Andre, Sven Botman si Renato Sanches revin cu totii dupa suspendare si sunt mari sanse sa evolueze din primul minut.

Rennes

Spre deosebire de adversara sa pastreaza sanse foarte bune de a prinde o cupa europeana la finalul sezonului, totul depinde insa de rezultatul infruntarii de pe Stade Pierre-Mauroy.

Bretonii ocupa locul 4 in campionat, cu 65 de puncte, teoretic pot prinde chiar o pozitie de Champions League, depinde insa de ce rezultate obtin Marseille si Monaco ambele cu 3 puncte in plus.

Echipa pregatita de Bruno Genesio are al doilea cel mai bun atac al competitiei cu 80 de goluri marcate, fiind depasita doar de PSG cu 84.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Lille (4-4-2): Jardim – Celik, Fonte, Botman, Djalo – Weah, Andre, Sanches, Bamba – David, Yilmaz.

Rennes (4-3-3): Gomis – Traore, Omari, Aguerd, Truffert – Majer, Santamaria, Tait – Bourigeaud, Laborde, Terrier.

Vezi aici toate cotele pentru Lille – Rennes!

Absenti.

Lille: Xeka – accidentat.

Rennes: Jeremy Gelin, Kamaldeen Sulemana – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Lille a castigat partida tur cu scorul de 2-1, aceasta a fost a 3-a victorie obtinuta de Les Dogues in ultimele 5 infruntari directe, alte doua jocuri terminandu-se la egalitate.

Stade Pierre-Mauroy din Villeneuve d'Ascq, Lille a pierdut un singur joc cu Rennes din 2000 si pana in prezent.

Ponturi pariuri Lille – Rennes >>> Lily84.

Lille nu poate pierde mare lucru pe acest final de sezon, maxim o clasare in Top 10, care va conta destul de putin, Jocelyn Gourvennec va cauta sa isi menajeze jucatorii, de asemenea cativa dintre ei vor parasi formatia la finalul stagiunii.

Oaspetii in schimb au doar varianta unei victorii, in cazul unui esec pot pierde chiar cupele europene, putand fi depasiti de Nice si Strasbourg, ambele cu 63 de puncte.

Rennes are al doilea cel mai productiv atac din Ligue 1, iar in deplasare are 30 de reusite in 18 jocuri, ma astept sa lupte cu ardoare pentru o victorie pe Stade Pierre-Mauroy, un motiv in plus sa aleg la Netbet piata de goluri.

Pronostic Lille – Rennes: victorie Rennes & peste 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 2.25