Lille – St. Etienne ponturi pariuri 16.05.2021

lille st etienne ponturi pariuri

Cu doua etape ramase de jucat, Lille ocupa prima pozitie in Ligue 1, avand un avans de 3 puncte fata de ocupanta locului secund, PSG. In aceasta penultima runda, LOSC Lille va juca pe propriul teren in fata celor de la St. Etienne. Meciul are loc duminica, de la ora 22:00. Urmareste aceste articol pentru a afla mai multe despre acest joc, insa si pentru a vedea preditia mea!

lille st etienne ponturi pariuri

Lille.

A avut evolutii foarte bune in ultimele jocuri; a luat 16 puncte din precedentele 6 runde (5 victorii si 1 rezultat de egalitate). In etapa trecuta s-a impus pe un teren destul de dificil; a castigat la Lens cu 0-3.

Burak Yilmaz si-a continuat forma impresionanta, atacantul turc reusind sa inscrie 2 din cele 3 goluri. Cu cele 2 reusite, Yilmaz a ajuns la un total de 15 goluri marcate (principalul marcator al echipei si al 6-lea marcator din Ligue 1).

Benjamin Andre poate fi folosit din nou; mijlocasul francez a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene in etapa precedenta. Astfel, Isaac Lihadji ramane singura indisponibilitate pentru aceasta confruntare.

St. Etienne.

In runda precedenta a reusit sa o invinga pe Marseille cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Arnaud Nordin in minutul 43. Fundasul Harold Moukoudi s-a accidentat si sunt sanse foarte mari sa absenteze in acest joc. Locul acestuia ar putea fi luat de Kolodziejczak.

Revenit dupa accidentare, fundasul stanga Miguel Trauco a fost integralist in etapa precedenta si cel mai probabil la fel se va intampla si de aceasta data.

Charles Abi a facut cuplu in atac cu Khazri, insa, este posibil ca pentru acest joc Claude Puel sa joace doar cu Khazri in atac, iar Abi sa fie lasat pe banca.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lille (4-4-2): Maignan – Celik, Fonte, Botman, Mandava – Luiz Araujo, Xeka, Andre, Bamba – David, Yilmaz.

St. Etienne (4-2-3-1): Green – Debuchy, Cisse, Kolodziejczak, Trauco – Camara, Neyou – Hamouma, Bouanga, Nordin – Khazri.

Absenti.

  • Lille: Lihadji.
  • St. Etienne: Macon, Modeste, Moukoudi, Moulin.

Istoric Confruntari Directe.

  • Lille are un bilant pozitiv pentru ultimele 4 intalniri directe: 3 victorii si 1 rezultat de egalitate.
  • St. Etienne nu a mai castigat la Lille un meci oficial de Ligue 1 din anul 1993.

Ponturi pariuri Lille – St. Etienne – ionel_iulian94.

La ponturi si pariuri Ligue de duminica, recomandarea mea vine de la partida Lille – St.Etienne. Pentru acest joc mizez pe pariul combinat 1&sub 4.5 goluri.

Pentru ca LOSC Lille sa se impuna si sa avem maximum 4 goluri marcate, cota este 1.56 la Superbet. Vezi din articolul Cum imi fac cont la Superbet cat este de simplu sa te inregistrezi online la aceasta agentie.

St. Etienne se deplaseaza pe un teren pe care castiga extrem de greu si pierde foarte des. Lille a castigat 4 din ultimele 5 intalniri directe jucate acasa (in toate cele 4 succese s-au dat cel mult 4 goluri).

Gazda acestei intalniri este intr-o forma foarte buna; a castigat ultimele 2 jocuri cu 2-0 si 0-3. Pe langa acest lucru, LOSC Lille este si echipa mai motivata, aceasta fiind in cursa pentru castigarea campionatului.

Pronostic Lille – St. Etienne & Cota: 1&0-4 goluri – 1.56