Liverpool – Arsenal ponturi pariuri 01.10.2020

Liverpool - Arsenal ponturi pariuri

Cea mai importanta partida din optimile de finala ale EFL Cup va avea ca scena de desfasurare stadionul Anfield din Liverpool. 1.53 este cota pronosticului oferit de K-boom, pe care il va juca la Betano.

Liverpool - Arsenal ponturi pariuri

Joi seara de la orele 21.45 se anunta a fi un meci foarte disputat, iar dupa cum o arata si cotele oferite de bookmakeri nu avem o favorita clara. Acest derby de traditie va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 2.

Liverpool.

Cea mai in forma echipa din Premier League din sezonul proaspat incheiat, a reusit sa castige titlul de campioana la 18 puncte distanta de locul 2, ocupat de Manchester City si cu un golaveraj foarte bun, cu 85 de goluri marcate si doar 33 primite. Din pacate pentru aceasta, a suferit o deceptie in Liga Campionilor, fiind invinsa in optimi de Atletico Madrid.

In Premier League are un parcurs perfect pana acum, castigand toate cele 3 runde disputate, fapt ce ii da si un moral ridicat pentru aceasta runda de EFL Cup.

Sadio Mane si Mohamed Salah sunt cei mai buni marcatori in acest inceput din Premier League, amandoi reusind sa inscrie de 3 ori.

Liverpool - Arsenal statistici

Arsenal.

A inceput sezonul cu dreptul castigand Community Shield in fata aceluiasi adversar din aceasta seara, dar s-a impiedicat in runda precedenta de Premier League, fiind invinsa de Liverpool cu scorul de 3-1.

In primele 2 etape a castigat in fata lui West Ham si a lui Leicester. Tunarii au ocupat locul 8 in sezonul trecut de Premier League, reusind sa acumuleze doar 56 de puncte, iar in acest an fotbalistic spera sa aiba realizari mai mari pe toate planurile.

Cel mai bun marcator al echipei in Premier League a fost Pierre-Emerick Aubameyang, care cu 22 de goluri marcate a ocupat locul 2 in clasamentul golgeterilor.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Adrian – N. Williams, R. Williams, Fabinho, Tsimikas – Jota, Grujic, Jones – Shaqiri, Origi, Minamino.

Arsenal (3-4-3): Leno –  Holding, Gabriel, Kolasinac – Maitland Niles, Wilock, Elneny, Saka – Pepe, Nketiah, Nelson.

Vezi toate cotele pentru Liverpool – Arsenal!

Absenti.

  • Liverpool: Alcantara, Henderson, Matip si Oxlade-Chamberlain.
  • Arsenal: Chambers, Martinelli, Mustafi, Soares, Sokratis si Smith Rowe.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este deja al treilea duel direct de la inceputul noului sezon, in primul impunandu-se Arsenal la loviturile de departajare, in Community Shield, iar in etapa precedenta Liverpool a castigat fara drept de apel, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Pontul la partida Rio Ave – AC Milan are cota 1.98 – vezi aici!

Ponturi pariuri Liverpool – Arsenal – K-boom.

Chiar daca vom vedea doua echipe foarte mult schimbate fata de meciul din Premier League, cu siguranta vom avea parte de indarjire din partea noilor intrati, pentru a impresiona si pentru a castiga un loc in prima echipa.

Voi miza in acest derby pe un pronostic cu cota 1.53, prin care ambele echipe vor trebui sa marcheze minim un gol, pronostic cu sanse mari de reusita avand in vedere ca in 9 din ultimele 10 meciuri directe am avut parte de acesta.

Cu siguranta cele doua echipe vor practica un fotbal ofensiv asa cum ne-au obisnuit pana acum, si vor incerca sa profite de erorile din defensivele improvizate pentru acest meci.

Pronostic Liverpool – Arsenal : Ambele echipe marcheaza in meci – 1.53