Liverpool – Arsenal ponturi pariuri 13.01.2022

liverpool arsenal ponturi pariurii

Anfield Road va fi joi seara cu incepere de la ora 21.45 gazda partidei dintre Liverpool si Arsenal Londra. Cele doua formatii se vor infrunta in semifinalele Cupei Ligii Angliei, meciul putand fi urmarit pe canalul Digi Sport 1.

liverpool arsenal ponturi pariurii

Liverpool

Chiar daca are un meci minus jucat in Premier League fata de liderul Manchester City, totusi cele doua formatii sunt despartite de 11 puncte, ii va fi greu sa revina in lupta pentru titlu.

Astfel Cupa Ligii ramane o buna oportunitate pentru cormorani de a castiga un trofeu sezonul actual, poti miza la case de pariuri acest pronostic, si-a adjudecat de 8 ori titlul in respectiva competitie, dar ultimul a fost in urma cu 10 ani.

Jurgen Klopp a avut mari probleme de lot in ultima perioada, accidentari si pozitivi Covid 19, acesta a si fost motivul pentru care a fost amanata initial infruntarea cu Arsenal.

Mai mult in duelul cu Shrewsbury a folosit mai multi jucatori de la echipa secunda sau unii veniti dupa perioade de indisponibilitate, fortat de imprejurari.

Revine Alisson Becker intre buturi dupa perioada carantina, de asemenea Jordan Henderson si Diogo Jota sunt asteptati intre titulari dupa accidentari.

Arsenal

In cazul sau nu se problema luptei la titlu, dar are mari sanse la Top 4, pozitie pentru care se dueleaza cu West Ham, Manchester United si Tottenham, cele 4 fiind despartite de doar 4 puncte.

Asemeni omologului sau, Mikel Arteta are mari probleme de lot, in Cupa Angliei cu Nottingham Forest tehnicianul tunarilor a folosit ca mijlocasi la inchidere doi jucatori de 17 si 22 de ani, Charlie Patino, respectiv Albert Sambi Lokonga.

Vine dupa doua esecuri, unul in campionat cu Manchester City, celalalt cu padurarii din Nottingham in Cupa Angliei, dar pana la aceste rezultate legase o serie de 5 victorii.

Gabriel Magalhaes va redeveni disponibil dupa suspendare, Emile Smith Rowe si Takehiro Tomiyasu de asemenea sunt la dispozitia lui Mikel Arteta fiind recuperati in urma problemelor de sanatate, cu precizarea ca primul va fi evaluat in ziua partidei.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Bradley, Matip, Van Dijk, Tsimikas – Henderson, Fabinho, Jones – Gordon, Jota, Minamino.

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney – Lokonga, Patino – Saka, Odegaard, Martinelli – Lacazette.

Vezi aici toate cotele pentru Liverpool – Arsenal!

Absenti.

Liverpool: Trent Alexander-Arnold – pozitiv Covid19; Mohamed Salah, Sadio Mane, Naby Keita – Cupa Africii; Harvey Elliott, Divock Origi, Thiago Alcantara, Nat Phillips – accidentati.

Arsenal: Pierre-Emerick Aubameyang, Mohamed Elneny, Thomas Partey, Nicolas Pepe – indisponibili; Granit Xhaka, Folarin Balogun – pozitivi Covid19.

Istoric confruntari directe.

In 2021 cele doua formatii s-au infruntat de doua ori, de fiecare data in Premier League, Liverpool castigand de fiecare data, 3-0 in deplasare, 4-0 in toamna acestui an pe teren propriu.

Din 2012 si pana in prezent au fost 12 dueluri pe Anfield intre Liverpool si Arsenal, iar tunarii au un singur succes, in 2020 in Cupa Ligii, obtinut insa dupa executarea loviturilor de departajare.

Ponturi pariuri Liverpool – Arsenal – Lily84.

Ambele echipe isi doresc cu ardoare un trofeu, cum lupta pentru campionat este in mare parte incheiata in cazul celor doua, Cupa Ligii ramane o buna oportunitate.

Atat Arsenal cat si Liverpool abordeaza partida cu numeroase absente importante, acest aspect va afecta omogenitatea, dar nicidecum nu va afecta spectacolul si dorinta de victorie.

Un motiv in plus sa mizez pe goluri si cornere, un pronostic oferit de casa de pariuri online Fortuna, daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Fortuna.

Pronostic Liverpool – Arsenal: Peste 2.5 goluri & peste 8.5 cornere cota 2.50