Liverpool – Everton ponturi pariuri 20.02.2021

liverpool - everton ponturi pariuri

Derby-ul local dintre Liverpool si Everton isi va consuma sambata seara un alt episod foarte interesant. Cele doua rivale se vor intalni in etapa a 25-a din Premier League. Partida are loc pe Anfield si va incepe de la ora Romaniei 19:30.

liverpool - everton ponturi pariuri

Cele mai bune ponturi din Anglia le gasesti doar pe 10pariuri, astfel ca iti recomand sa arunci o privire si peste celelalte articole pe care le-am pregatit pentru acest weekend.

Liverpool.

Are un sezon dezamagitor de slab in campionat. Problemele de efectiv pe care le are isi spun cuvantul in special din punct de vedere ofensiv. A coborat pana pe locul sase in ierarhia generala, astfel ca e in pericol sa piarda chiar si locurile de UCL.

Ca tot am adus vorba de Liga Campionilor, marti a avut meci la Budapesta cu Leipzig. A reusit sa se impuna cu 2-0 in mansa tur a optimilor de finala. N-a prea impresionat nici in acel duel, reusind doar sa profite de greselile nemtilor.

A pierdut precedentele trei partide de campionat. In ultimele doua a incasat nu mai putin de sapte goluri. Trebuie sa-si revina cat mai rapid si sa inceapa sa lege din nou victorii, altfel situatia s-ar complica si mai mult.

Everton.

Traverseaza la randul ei o forma foarte modesta in campionat. Ultimele doua partide le-a disputat acasa si le-a pierdut pe amandoua. In precedentele sase etape n-a reusit sa obtina decat un singur succes.

A coborat pe locul sapte, fiind la trei puncte in urma „cormoranilor”. La un moment dat cocheta chiar cu locurile de Liga Campionilor. Ramane in continuare o formatie periculoasa, care poate sa puna mari probleme sambata seara.

Sa nu uitam ca n-a mai fost invinsa in deplasare in Premier League din 1 noiembrie. A castigat patru din precedentele cinci meciuri jucate departe de casa. Are deocamdata doar o deplasare fara gol marcat.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson – Thiago, Wijnaldum, Jones – Salah, Firmino, Mane.

Everton (4-2-3-1): Pickford – Coleman, Holgate, Keane, Digne – Doucoure, Allan – Rodriguez, Sigurdsson, Richarlison – Calvert-Lewin.

Absenti.

  • Liverpool: Fabinho (incert), Matip, Van Dijk, Keita, Jota, Gomez, Milner.
  • Everton: Allan, (incert), Gbamin, Mina.

Istoric Confruntari Directe.

  • Meciul tur a fost unul spectaculos si s-a incheiat cu o remiza in care s-au marcat patru goluri.
  • Everton nu s-a mai impus in Merseyside din 2010.

Ponturi pariuri Liverpool – Everton – DBook.

Sambata seara avem fata in fata doua grupari foarte ofensive, care in aceasta editie de campionat au produs multe meciuri spectaculoase, incheiate cu 3+.

Ambele combatante au o medie de peste 1.5 goluri marcate pe intalnire, iar Everton chiar se apropie de o medie de 2.

In ultima perioada cele doua formatii au aratat mari deficiente in compartimentul defensiv. Liverpool are sase partide consecutive in care a luat gol in campionat, iar Everton opt.

Bineinteles ca merg pe piata de ponturi pe goluri si voi miza pe over 2.5.

Pronostic Liverpool – Everton Peste 2.5 goluri (asiatic) – 1.62!