Liverpool – Inter ponturi pariuri 08.03.2022

liverpool inter ponturi pariuri

Anfield gazduieste marti seara, de la ora 22:00, meciul decisiv de accedere in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, intre Liverpool si Internationale Milano. Avand in vedere rezultatul inregistrat in meciul tur, care crezi ca va fi deznodamantul acestui joc? VEZI mai jos care este recomandarea mea de la acest duel!

liverpool inter ponturi pariuri

Liverpool.

Arata o forma impresionanta, cu 11 victorii si 1 rezultat de egalitate inregistrate in ultimele 12 meciuri disputate in toate competitiile.

In weekend a jucat tot pe Anfield (meci de campionat); s-a impus cu 1-0 in fata „ciocanarilor” de la West Ham. Joel Matip a fost indisponibil pentru acest meci cu West Ham din cauza unei probleme de sanatate, motiv pentru care disponibilitatea fundasului camerunez pentru jocul de marti seara este incerta.

Diogo Jota a intrat pe finalul partidei din weekend, insa sunt sanse insemnate ca atacantul portughez sa se regaseasca printre titulari in aceasta confruntare.

Inter.

Vine pe Anfield cu un moral foarte bun, si asta deoarece la sfarsitul saptamanii precedente a obtinut un succes impresionant in Serie A; s-a impus cu un neverosimil 5-0 in fata celor de la Salernitana. Lautaro Martinez a fost MVP-ul meciului, atacantul argentinian evidentiindu-se printr-un hat-trick.

Si Edin Dzeko a avut o evolutie laudabila; atacantul bosniac s-a remarcat printr-o dubla, dar si printr-un assist. Mai mult ca sigur amandoi vor conduce atacul si de aceasta data.

Nicolo Barella NU poate fi folosit. Mijlocasul italian isi ispaseste cel de-al doilea meci de suspendare dupa cartonasul rosu primit in disputa cu Real Madrid din faza grupelor.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Keita – Salah, Jota, Mane.

Inter (3-5-2): Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Gosens – Dzeko, Martinez.

Absenti.

  • Liverpool: Thiago, Matip, Firmino (incerti).
  • Inter: Barella (suspendat), Perisic (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au intalnit de 3 ori, toate cele 3 intalniri directe fiind in Liga Campionilor; „cormoranii” s-au impus de fiecare data. La ponturi Champions League pe solisti, se da cota 1.60 la Superbet pentru ca Liverpool sa castige si acum.

Ponturi pariuri Liverpool – Inter – ionel_iulian94.

Tinand cont de rezultatul inregistrat pe Giuseppe Meazza, cred ca marti vom asista la o partida destul de deschisa si cu multe goluri, destul de probabil, si dintr-o parte, si din cealalta. Insa, nu voi miza strict pe GG ori eventual pe un pont pe numar total de goluri in meci, ci prefer sa maresc sansele de castig si propun predictia GGsau3+, predictie cotata cu 1.40 la Superbet. Poți primi aici 500 RON Bonus de bun venit – vezi din articolul Cod bonus Superbet cum faci asta.

Liverpool arata extrem de capabila in ofensiva si nu cred ca va ezita sa inscrie de cel putin o data si de aceasta data, mai ales ca va juca pe propriul teren, dar si ca este foarte probabil ca Inter sa lase multe spatii in defensiva.

De partea cealalta, nerazzurrii au avut destul de multa nesansa in meciul tur si sunt de parere ca puteau macar sa inscrie 1 gol. Nu au facut-o atunci, insa ii vad mai capabili acum, contand bineinteles si ca vor aborda aceasta partida cu multa incredere dupa succesul la scor obtinut in campionat la sfarsitul saptamanii precedente.

De asemenea, tin sa mai precizez si ca in ambele tabere se gasesc jucatori de foarte mare calitate la finalizare, ceea ce ridica considerabil sansele de a asista la un joc cu multe ocazii de poarta si implicit cu multe reusite.

Pronostic Liverpool – Inter & Cota: GGsau3+ – 1.40