Lokomotiv Moscova – Marseille ponturi pariuri 16.09.2021

lokomotiv marseille ponturi pariuri

Europa League se reintoarce cu o partida foarte interesanta dintre Lokimotiv Moscova si Marseille. Meciul se va juca joi de la ora 19:45 pe RZD Arena. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 3.30 la agentia de pariuri sportive online Winbet!

lokomotiv marseille ponturi pariuri

Lokomotiv Moscova.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Krylva Sovetov Samara cu scorul de 2-0.

Lokomotiv s-a calificat in grupele Europa League dupa ce a terminat sezonul trecut de Premier League pe locul 3, la un punct distanta de locul 2 care ar fi dus-o in play-off-ul pentru Liga Campionilor.

Gazdele se situeaza pe locul 3 in clasamentul intern dupa primele 7 partide jucate echipa obtinand 4 victorii, 3 remize si nicio infrangere. Au marcat in toate 10 din ultimele 10 partide jucate acasa in toate competitiile.

Marseille.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Monaco cu scorul de 2-0.

Marseille si-a asigurat automat calificarea in grupele Europa League dupa ce a terminat pe locul 5 sezonul trecut de Ligue 1.

Oaspetii au un inceput foarte bun de campionat intern. Echipa se situeaza pe locul 3 in clasament dupa primele 4 partide disputate 10 puncte din totalul de 12 posibile. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lokomotiv Moscova (4-4-2): Guilherme; Zhivoglyadov, Jedvaj, Magkeev, Rybus; Zhemaletdinov, Barinov, Kulikov, Kamano; Smolov, Lisakovich.

Marseille (3-4-2-1): Mandanda; Saliba, Balerdi, Peres; Lirola, Kamara, Guendouzi, De la Fuente; Under, Harit; Dieng.

Absenti:

Lokomotiv Moscova: Miranchuk.

Marseille: Milik.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua adversare se intalnesc pentru prima oara in istorie intr-o confrutnare directa.

Ponturi pariuri Lokomotiv Moscova – Marseille – MRRazvan.

In acest meci am sa merg pe un pronostic ideal pentru biletul zilei cota mare.

Lokomotiv se descurca foarte bine pe teren propiu, echipa ajungand la 5 paride fara infrangere si a pierdut un singur meci din ultimele 19 jucate acasa in toate competitiile.

Marseille se descurca la fel ca adversarii din acest meci foarte bine, echipa ajungand la 13 partide consecutive fara infrangere in toate competitiile. Lokomotiv spera sa obtina macar un rezultat de egalitate in acest meci considerand faptul ca joaca pe teren propiu.

Pontul propus de mine se gaseste la agentia sportiva online winbet pariuri.

Pentru pronosticuri fotbal Europa League ma astept ca acesta confruntare sa fie una stransa dar nu neaparat lipsita de goluri. Ambele echipe trec printr-o forma foarte buna si cred ca vom avea parte de goluri in ambele porti asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Lokomotiv Moscova Marseille GG – Cota 1.76!