Lorient – Monaco ponturi pariuri 06.01.2021

Lorient Monaco Ponturi Pariuri

Lorient are un meci foarte greu miercuri seara pe teren propriu in compania lui AS Monaco. Bretonii se afla pe loc retrogradabil, iar statistica ultimelor partide directe cu monegascii nu le este deloc favorabila. Intalnirea se va desfasura cu incepere de la ora 20.00 pe Stade du Moustoir.

Lorient Monaco Ponturi Pariuri

Lorient.

Gazdele vin dupa o remiza, 2-2, in deplasarea de la Nice, acest rezultat pe langa faptul ca este primul dupa doua infrangeri, conteaza mult pentru moralul jucatorilor sai, au revenit de la 2-0.

Este antepenultima in clasament cu 12 puncte la egalitate cu ultimele doua clasate Nimes si Dijon, dar despartite de golaveraj.

Pe Stade du Moustoir nu are cele mai incurajatoare rezultate, o singura victorie in precedentele 7 intalniri, de asemenea intr-un singur joc de pe teren propriu din sezonul actual nu a primit gol.

Andreaw Gavrillon revine dupa doua etape de suspendare, insa e putin probabil sa se regasesca intre primii 11.

AS Monaco.

Se pare ca a depasit perioada extrem de slaba de 3 infrangeri consecutive, in urma cu doua etape s-a impus pe terenul lui Dijon, iar runda precedenta a remizat 2-2 acasa cu Saint Etienne, insa a evoluat din minutul 35 in inferioritate numerica.

Ramane una dintre cele mai spectaculoase echipe din Ligue 1 cu o medie de peste 3 goluri marcate in partidele sale, pot fi incercate ca si ponturi Franta peste 1.5 goluri, sau oaspetii inscriu.

Portarul titular Benjamin Lecomte se pare ca va reveni intre buturi dupa o indelungata accidentare, dar va lipsi in continuare Cesc Fabregas, locul sau in linia mediana va fi luat cel mai probabil de Florentino Luis.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Lorient (4-1-4-1): Nardi – Le Goff, Morel, Laporte, Hergault – Lemoine – Boisgard, Abergel, Monconduit, Lauriente – Moffi.

Monaco (3-1-4-2): Lecomte – Aguilar, Disasi, Maripan – Henrique – Diop, Tchouameni, Luis, Martins – Volland, Ben Yedder.

Absenti.

Lorient: Houboulang Mendes, Matthieu Saunier, Thomas Fontaine, Pierre-Yves Hamel – accidentati.

Monaco: Cesc Fabregas, Aleksandr Golovin – accidentati; Eliot Matazo – suspendat.

Istoric confrunturi directe.

AS Monaco a castigat precedentele 4 meciuri directe, insa ultimul dintre ele s-a desfasurat in anul 2018.

Ponturi pariuri Lorient – Monaco – Lily84.

Oaspetii pornesc cu prima sansa nu doar prin prisma locului din clasament, ci si a jocului si a formei de moment.

Lorient incaseaza destul de lejer goluri acasa, in 7 din cele 8 partide de acasa defensiva sa a cedat, iar asta o poate costa in fata unei echipe precum AS Monaco.

Monegascii vin extrem de motivati, sunt pe val dupa cele 3 infrangeri, iar inca 3 puncte ii vor apropia de podium.

Precedentele 3 intalniri directe de pe Stade du Moustoir s-au incheiat cu victoria formatiei oaspete.

Pronostic Lorient – Monaco: victorie Monaco & sub 3.5 goluri cota 2.80