Ludogorets – Braga ponturi pariuri 21.10.2021

ludogorets braga ponturi pariuri

Ludogorets si Braga se intalnesc joi pentru a juca in runda a 3-a din grupele Europa League. Meciul va avea loc in Bulgaria, pe Ludogorets Arena din Razgrad, incepand cu ora 19:45. In ultima intalnire directa disputata pe aceasta arena (sezonul 2017-2018, tot in Europa League), s-a inregistrat o remiza (1-1); va fi egalitate si de aceasta data? VEZI mai jos care este sugestia mea!

ludogorets braga ponturi pariuri

Ludogorets.

Este penultima in grupa F cu 1 singur punct. In ultimul meci jucat (tot acasa), a fost invinsa de liderul Steaua Rosie Belgrad cu 0-1. Cicinho a vazut 2 cartonase galbene, respectiv rosu, ceea ce face ca fundasul brazilian sa fie suspendat pentru acest joc cu Braga.

In weekend a jucat in campionatul intern si a obtinut un succes categoric in fata celor de la Tsarsko Selo (4-0). Dorin Rotariu nu a fost in lot si este posibil sa se intample la fel si de aceasta data.

Atacantul cipriot, Pieros Sotiriou, traverseaza o perioada foarte buna, motiv pentru care este destul de probabil ca el sa conduca atacul si de aceasta data.

Braga.

Va aborda aceasta partida cu mare incredere dupa ce in weekend a obtinut o victorie la scor in Cupa Portugaliei; s-a impus cu 0-5 in deplasarea de la Moitense. Jucatorul meciului a fost Vitor Oliveira, atacantul portughez de doar 21 de ani remarcandu-se printr-o dubla.

Succesul cu Moitense este cu atat mai impresionant cu cat tehnicianul Carlos Carvalhal a lasat in afara lotului mai multi jucatori de baza, precum: Matheus, Paulo Oliveira, Sequeira, Al Musrati, Ricardo Horta, Lucas Piazon si Abel Ruiz.

In ceea ce priveste situatia din aceasta grupa de Europa League, dupa cele 2 runde disputate ocupa pozitia a 2-a cu 3 puncte. Are 4 goluri marcate si 3 incasate; din cele 4 goluri inscrise, 3 au fost date de brazilianul Galeno.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Ludogorets (4-2-3-1): Kahlina – Ikoko, Josue Sa, Verdon, Pinas – Badji, Goncalves – Tekpetey, Yankov, Despodov – Sotiriou.

Braga (4-3-3): Matheus – Couto, Leite, Paulo Oliveira, Sequeira – Andre Horta, Chiquinho, Al Musrati – Ricardo Horta, Gonzalez, Galeno.

Absenti.

  • Ludogorets: Cicinho, Cauly, Marin, Wanderson.
  • Braga: Carmo.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimul meci jucat la Razgrad s-a incheiat cu scorul de 1-1. Pentru ca si acest meci sa se incheie cu scorul de 1-1, se da cota 7.50 la Gets Bet. Afla din articolul Gets Bet bonus fara depunere cum poti lua bonusul maxim.

Ponturi pariuri Ludogorets – Braga – ionel_iulian94.

Pentru acest duel propun un pariu pe goluri, si mai exact pariul Ambele echipe vor inscrie. Din categoria ponturi fotbal azi Europa League, predictia GG este cotata cu 1.74 la agentia de pariuri sportive online Gets Bet.

Ludogorets este o echipa care joaca bine acasa si marcheaza des; formatia bulgara este cu cel putin 1 gol marcat in 9 din precedentele 10 partide de pe propriul teren din toate competitiile. Cred ca va inscrie si de aceasta data, mai ales ca situatia din clasament o obliga sa stranga cat mai multe puncte din meciurile ramase.

Braga a fost foarte eficienta la finalizare in ultimele jocuri, si din acest motiv ma astept ca sa nu se lase mai prejos si sa reuseasca si ea sa modifice tabela de cel putin o data. Formatia portugheza are o medie de 2.5 goluri inscrise/meci pentru ultimele 6 partide oficiale.

Pronostic Ludogorets – Braga & Cota: Ambele echipe marcheaza – 1.74