Ludogorets – Midtjylland ponturi pariuri 09.12.2021

ludogorets midtjylland ponturi pariuri

În această seară, începând cu ora 22:00, ora României, Huvepharma Arena este gazda confruntării dintre Ludogorets-Midtjylland. Partida va conta pentru ultima etapă din cadrul grupei F a competiției Europa League.

ludogorets midtjylland ponturi pariuri

Ludogorets

Din păcate, bulgarii au avut un parcurs execrabil în această competiție, fiind lanterna roșie din grupa F, cu doar un punct acumulat din 5 dispute. Bilanțul lor de până acum este de o remiză și 4 înfrângeri.

În campionat se descurcă mult mai bine ajungând la 3 victorii consecutive. În etapa precedentă din EL, Ludogorets a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-0. Bulgarii și-au creat în acel joc doar 6 ocazii de gol.

Compartimentul ofensiv a fost foarte subțire, total de 3 goluri marcate, în timp ce pe plan defensiv, aceștia au fost surprinși în 8 rânduri. Nu sunt probleme importante de lot pentru disputa de astăzi.

Midtjylland

Danezii și-au asigurat deja calificarea în primăvara europeană. Ocupă locul 3 în grupă, cu 8 puncte obținute și bilanț de două victorii, două remize și o înfrângere. Evident, principalul obiectiv este accederea în play-off-ul Europa League.

Pentru a îndeplini acest „obiectiv”, Midtjylland este nevoită să se impună în jocul de astăzi. Traversează o perioadă foarte bună, având două victorii și o remiză în ultimele 3 dispute. În etapa precedentă din EL s-au duelat cu Braga.

Puțin surprinzător, aceștia au obținut toate cele 3 puncte puse în joc. Atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, danezii au adunat un total de 7 goluri marcate/primite pe partidă. Nici ei nu se confruntă cu probleme de lot.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Ludogorets: Padt; Ikoko, Terziev, Verdon, Cicinho; Goncalves, Show, Cauly; Yankov, Despodov, Sotiriou

Midtjylland: Lossl; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Charles, Evander; Paulinho; Isaksen, Sisto, Bramado

Absenți

Ludogorets: Anton Nedyalkov, Wanderson

Midtjylland: Daniel Hoegh

Istoric confruntări directe

Ludogorets și Midtjylland s-au întâlnit de două ori în ultimul an. Evident, cea mai recentă dispută este cea din ediția curentă a EL. Deși danezii au controlat în totalitate partida, tabela de marcaj a indicat la final scorul de 1-1. Află de aici cum poți obține un cod bonus unibet.

Ponturi pariuri – Ludogorets vs Midtjylland – Cinculescu Andrei

La această confruntare am ales să investesc în succesul danezilor. Aceștia domină la absolul toate capitolele. Ca o mică paranteză, Decembrie este luna cadourilor. Accesează calendar festiv Unibet pentru a putea beneficia de diferite bonusuri.

Revenind la confruntarea prefațată, așa cum am mentionat și puțin mai sus, pentru a putea spera la o calificare în play-off-ul Europa League, Midtjylland este nevoită să câștige disputa de astăzi.

Ludogorets a fost deja eliminată. Astfel, principalul obiectiv rămâne câștigarea campionatului. În disputa precedentă am asistat la o dominare categorică a danezilor. Din păcate, rezultatul nu a fost cel dorit. Tind să cred că astăzi vor reuși să obțină cele 3 puncte.

Pronostic Ludogorets – Midtjylland & Cota: Midtjylland câștigă – 1.68