Lyon – Dijon ponturi pariuri 28.08.2020

Ponturi fotbal Lyon vs Dijon

O noua runda in noul sezon din Ligue 1 isi are start-ul de la ora 22:00 cu o singura partida pe afis, cea dintre Lyon si Dijon. Gazdele nu au debutat in noul sezon in timp ce Dijon nu are amintiri placute de la runda inaugurala. Vezi mai jos ce pont de cota 1,65 ti-am pregatit pentru aceasta intalnire.

 

Lyon - Dijon ponturi pariuri 28.08.2020

Lyon.

Formatia lui Rudi Garcia desi nu a debutat in prima etapa din acest nou sezon se afla cu ceva meciuri in picioare datorita competitiei de UCL. Lyonezii erau sa produca minunea si sa acceada pana in finala competitiei, insa si asa lucrurile au atins o borna extraordinara pentru francezi.

Dupa eliminarea lui Juventus, Depay&Co au trecut neasteptat si de Manchester City, scor 3-1, ca mai apoi sa fie eliminati de Bayern, scor 0-3.

Din pacate, lyonezii nu au prins niciun loc european in stagiunea precedenta astfel ca sezonul acesta de Ligue 1 trebuie sa decurga perfect pentru a se reintoarce in cupele europene din urmatorul sezon.

Lyon - Dijon statistici

Dijon.

Alb-rosii s-au gasit deasupra liniei rosii la inceputul pandemiei, astfel ca decizia de a se opri campionatul a fost agreata de Dijon care ramane asadar pentru inca un sezon in Ligue 1. Antrenati de la margine de acelasi francez Jobard, alb-rosii se vor lupta din nou pentru evitarea retrogradarii deoarece lucrurile nu prea s-au schimbat in aceasta perioada, iar lotul in mare parte a ramas cam acelasi pentru Dijon.

Debutul in noul sezon de Ligue 1 nu s-a derulat asa cum si-ar fi dorit, pierzand pe teren propriu contra celor de la Angers, scor 0-1.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Lyon (3-5-2): Lopes – Denayer, Marcelo, Marcal – Cornet, Aouar, Bruno, Caqueret, Dubois – Ekambi, Depay

Dijon (4-3-3): Gomis – Ngouyama Nounchil, Ecuele Manga, Lautoa, Ngonda – Ndong, Cheikh Diop, Marie – Chouiar, Scheidler, Dina

Vezi toate cotele pentru Lyon – Dijon!

Absenti.

  • Lyon: Kone
  • Dijon: Balde, Benzia

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultima partida directa de pe aceasta arena, cele doua formatii au remizat surprinzator cu un scor alb de 0-0.

Ponturi din Liga I: UTA Arad – FC Voluntari, cota 1.64!

Ponturi pariuri Lyon – Dijon – Andrew.

Lyonezii cu siguranta nu se vor afla la aceeasi capacitate de joc ca in UCL insa cred ca vor face spectacol la debutul in Ligue 1.

Lyon si-a aratat valoarea pe taram portughez, iar avand in vedere lipsa cupelor europene din acest an, cred ca Depay&Co vor fi focus pe locurile de UCL din Ligue 1.

Dijon a aratat multa slabiciune in prima etapa unde apararea in continuare sufera mai ales in fata unor jucatori tehnici, fiind asadar o deplasare extrem de dificila pentru alb-rosii.

La ce partide am avut pe aceasta arena intre cele doua formatii si vazand faptul ca lyonezii sunt destul de descarcati dupa UCL, cred ca cel mai bun pronostic este cel de peste 2,5 goluri, ne fiind o asa mare surpriza daca si Dijon isi va trece numele pe tabela.

Pronostic Lyon – Dijon: Peste 2,5 goluri – 1.65